Altair vereenvoudigt PCB-ontwerp voor Altium-gebruikers

Altium-gebruikers

Leverancier software en cloud-oplossingen Altair heeft tijdens het event AltiumLive 2022 een speciale editie van Altair PollEx geïntroduceerd voor Altium-gebruikers. Met deze software voor elektronisch systeemontwerp (ESD), kunnen ontwerpers de PCB-prestaties beter voorspellen en maximaliseren en tevens de produceerbaarheid verifiëren.

‘Altair PollEx for Altium’ is een gratis versie van PollEx, ontworpen om verschillende elektrische computer aided design (ECAD) programma’s te ondersteunen, waarvan Altium Designer de eerste is. Altair PollEx for Altium gaat op printplaatniveau functies voor ontwerpsimulatie en -verificatie toegankelijk maken voor Altium-gebruikers.

“De kracht van Altair PollEx blijkt uit het brede aanbod voor PCB-simulatie (signaal- en vermogensintegriteit, thermisch) en uitgebreide ontwerpverificatie voor produceerbaarheid (DFM), elektrisch (DFE) en assemblage (DFA)”, zegt Stephanie Buckner, chief operating officer van Altair. “We zijn verheugd om deze geavanceerde technologie breder beschikbaar te maken, zodat we ontwerpcycli kunnen versnellen en innovatie verbeteren.”

“We zijn verheugd dat Altair is toegetreden tot Altium’s Nexar partner ecosysteem en deze editie van Altair Pollex zonder extra kosten beschikbaar wordt gesteld aan de Altium Designer gebruikersgemeenschap,” zegt Ted Pawela, chief ecosystem officer en hoofd van Altium’s Nexar business unit.

Meer informatie over Altair PollEx for Altium-gebruikers

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Peter Gloudemans (AddIT Benelux)

Peter Gloudemans is sinds 1996 de eigenaar van AddIT Benelux, gespecialiseerd in PR- en marketingondersteuning voor bedrijven die IT-toepassingen leveren, in vooral de marktsectoren bouw, logistiek en industrie. Daarvoor heeft hij zo'n tien jaar als sales manager en business development manager voor IT-bedrijven gewerkt. Peter heeft weg- en waterbouw (bachelor) en business administration (master) gestudeerd.
Lees meer van: Peter Gloudemans (AddIT Benelux)