Altair met industriële digitale transformatie op Hannover Messe 2021

Altair simulatie robot

Altair presenteert digitale transformatie oplossingen voor industriële machines tijdens de virtuele Hannover Messe beurs, van 12 tot en met 16 april. Op de virtuele stand van het bedrijf zijn verschillende prototypes van machines te zien die met behulp van AI-gestuurde besluitvorming, HPC en cloud computing zijn geoptimaliseerd. Bezoekers kunnen tevens in gesprek gaan met Altair experts en deelnemen aan de digitale conferentie ‘ATCx – Digital transformation for Industrial Machinery’, op 14 april.

Altair workshops en presentaties

De ATCx digitale conferentie bestaat uit workshops en presentaties van klanten, partners en Altair over hun engineeringstrategie en trends als de convergentie van simulatie en HPC voor AI-gebaseerde besluitvorming. De betrokken klanten leveren machines, gereedschappen en autonome robots en laten tijdens het digitale event zien welke waarde simulaties toevoegen aan hun innovatiestrategie. De belangrijkste voordelen daarvan zijn een betere efficiency en kwaliteit, terwijl ze tevens de risico’s en time-to-market verkleinen.

Tijdens de technische workshops en presentaties van Altair komen onder andere aan bod:

  • Hoe simulaties bijdragen aan een beter eindproduct en meer inzicht in de processen
  • Voorbeelden van hoe het mechatronische gedrag van machines te representeren is voor het optimaal dimensioneren van motoren en besturingen, met behoud van de prestaties
  • Hoe simulaties de invloed van processen kunnen optimaliseren en het controlesysteem van machines kunnen verbeteren voor virtual commissioning
  • Uitleg hoe data te managen en te verrijken is voor AI-gebaseerde besluitvorming

Het event is met name leerzaam voor projectmanagers, engineers, data-scientists en beslissers. Zij kunnen meer te weten te komen over digitale transformatie binnen de industrie van experts in elektrisch en mechanisch ontwerp, control engineering en simulatie. Geïnteresseerden kunnen zich hier registreren.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie