Ace development & engineering neemt ninix technologies uit Brugge over

Product Lifecycle Management PLM samenwerking RapidMiner Klanten Ace Spruit Aandrijftechniek

Via haar Belgische vestiging neemt ACE het Belgische bedrijf NiniX Technologies over, een belangrijke speler voor de ontwikkeling van innovatieve elektrische systemen en industriële machines.

ACE maakt deel uit van de Nederlandse groep Brandfort en wil via deze overname verder uitgroeien tot een toonaangevende groep van technische bedrijven die gezamenlijk in staat zijn om integrale multidisciplinaire oplossingen te bieden aan hun klanten.

Jan Brand, oprichter Brandfort: “Met Ninix Technologies verwerven we niet alleen een innovatieve machinebouwer, maar ook een team van professionals dat dezelfde toewijding als ACE heeft met het oog op dienstverlening en klantenservice.”

Yves Arys, co-oprichter NiniX Technologies “Deze overname vormt een perfecte professionele match die zorgt voor nieuwe mogelijkheden en extra momentum op weg naar een schitterende toekomst.”

Over ACE development & engineering

ACE werd in 1977 opgericht in Delft, Nederland door ondernemer Jan Brand en werd al snel een breed georiënteerd en toonaangevend ingenieursbureau in werktuigbouwkunde en elektrotechniek. In 1989 werd de geografische groei doorgezet met de oprichting van de Belgische entiteit. Inmiddels heeft ACE kantoren in: Delft, Eindhoven, Lummen, Gent en Poznań.

Het ingenieursbureau ACE ontwikkelt producten en productieprocessen. Van conceptueel ontwerp tot en met realisatie, testen en ingebruikname van een prototype of productielijn. Inclusief systeemintegratie en projectmanagement.

Over NiniX Technologies

NiniX heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve elektronische systemen die functioneren in moeilijke omgevingen zoals in open lucht, onder water of bij hoge temperaturen en druk. NiniX Technologies biedt haar klanten tevens de mogelijkheid om de ontwikkelde producten ook te produceren. Daarnaast ontwerpt en bouwt NiniX Technologies voor hun opdrachtgevers slimme machines van labo-opstellingen, test- en meetsystemen, robotcellen en visiesystemen tot volautomatische assemblagelijnen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie