ABI bekroond met predicaat Hofleverancier

ABI

Op 1 september 2023 heeft ABI een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis bereikt. Met de ontvangst van het predicaat Hofleverancier is duidelijk dat het bedrijf een significante positie inneemt in het technische landschap. ABI is door haar lange historie en aanhoudende innovatie, een symbool van stabiliteit en kwaliteit in de branche.

Hofleverancier

Het predicaat Hofleverancier is niet zomaar een titel. Het wordt namelijk alleen verleend aan kleine en middelgrote ondernemingen. Deze bedrijven hebben over een lange periode consequent hoge prestaties geleverd. Bovendien hebben ze een belangrijke positie in hun eigen regio’s verworven. Een onderneming moet minimaal honderd jaar bestaan om voor deze erkenning in aanmerking te komen. Dit predicaat staat symbool voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Ter gelegenheid van deze eervolle erkenning kregen de teamleden van ABI bezoek. Zo kwam de commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Ook bezocht de burgemeester van Haarlem, Jos Wienen, het team. Dit illustere duo maakte het moment nog specialer door de officiële oorkonde uit te reiken tijdens een feestelijke bijeenkomst.

ABI

Het verhaal van ABI begint in 1923, toen Anton de Bie het initiatief nam om het bedrijf in Amsterdam op te richten. De daaropvolgende decennia werd het bedrijf gekenmerkt door groei en verandering. In 1960 verplaatste ABI haar activiteiten naar het bruisende centrum van Haarlem. Nog niet tevreden met de locatie, besloot het bedrijf in de jaren ’80 zich te vestigen op het industrieterrein de Waarderpolder in Haarlem. Daar breidde het haar activiteiten in de aandrijf- en besturingstechniek flink uit.

Hoewel het verleden van ABI vol zit met indrukwekkende prestaties en ontwikkelingen, is het de hedendaagse visie van het bedrijf die echt opvalt. Onder leiding van de vierde generatie heeft ABI zich gevestigd in een gloednieuw, duurzaam en state-of-the-art bedrijfspand. Dit pand, dat twee jaar geleden zijn deuren opende, biedt niet alleen voldoende ruimte voor de huidige activiteiten, maar ook voor toekomstige groei en ontwikkeling.

Meer informatie bij ABI

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie