10 redenen om een bezoek te brengen aan de vakbeurs Food Technology

Food en hightech vakbeurs Food Technology Foodbedrijven

Heb jij al je bezoek gepland aan vakbeurs Food Technology? Ben je werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Ben je een toeleverancier? Werk je in R&D? Dan is een bezoek aan Den Bosch op 1 of 2 december zeer de moeite waard.

Tijdens de vakbeurs Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Met 100 standhouders op de beurs, die hun nieuwe technologie en diensten voor de food productie laten zien én met meer dan 40 sprekers tijdens het congres is Food Technology een niet te missen netwerk- en kennisevenement voor de sector.

Dit nieuwe event mag je niet missen. We sommen de 10 belangrijkste redenen voor een bezoek nog even voor je op:

  1. 100 bedrijven en organisaties op de beursvloer die hun nieuwe technologie en diensten presenteren. Bekijk de plattegrond
  2. Demoplein met o.m. Wageningen University & Research Bekijk
  3. (Internationale) Meet & Match door KVK en Enterprise Europe Network Bekijk
  4. Startup plein Bekijk
  5. Hackathon: studenten lossen vraagstukken op rond eiwittransitie, efficiëntere en kortere ketens en plastic reductie Bekijk
  6. De hoofdthema’s van vakbeurs Food Technology: Fabriek van de toekomst; Duurzame en transparante keten; Food innovatie; Veilig voedsel; Food lab
  7. Keynote sprekers: 1-12 Prof.dr.ir. Remko Boom (WUR): Gentle food processing: Better sustainability can also mean better products Bekijk en 2-12 Prof. Dr. Jaap Seidel (VU): Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie Bekijk
  8. Meer dan 40 sprekers van universiteiten, hogescholen en bedrijfsleven met voordrachten over zaken als robotica, ingredients, voedselveiligheid en verduurzaming van de sector Bekijk
  9. Seminars georganiseerd door kennis- en brancheinstituten waaronder IFFI, WUR, Platform Labmanagers en HDN Bekijk
  10. Pitch voor startups. In korte sessies presenteren startups hun plannen

Vakbeurs Food Technology

De organisatie van Food Technology is in handen van Mikrocentrum en vakblad EVMI. De organisatie verwacht ruim 2.000 bezoekers afkomstig uit de wereld van de voedingsmiddelenindustrie, toelevering, hightech- en maakindustrie, onderzoek & wetenschap. Vakbeurs Food Technology is, na registratie via de website, gratis toegankelijk. Er is nog ruimte voor bedrijven en organisaties om zich te presenteren op Food Technology.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie