Home » 10 redenen om een bezoek te brengen aan de vakbeurs Food Technology
10 redenen om een bezoek te brengen aan de vakbeurs Food Technology
Door: Redactie - 3 november 2021 | 98
Heb jij al je bezoek gepland aan vakbeurs Food Technology? Ben je werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Ben je een toeleverancier? Werk je in R&D? Dan is een bezoek aan Den Bosch op 1 of 2 december zeer de moeite waard.
Tijdens de vakbeurs Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Met 100 standhouders op de beurs, die hun nieuwe technologie en diensten voor de food productie laten zien én met meer dan 40 sprekers tijdens het congres is Food Technology een niet te missen netwerk- en kennisevenement voor de sector.
Dit nieuwe event mag je niet missen. We sommen de 10 belangrijkste redenen voor een bezoek nog even voor je op:
100 bedrijven en organisaties op de beursvloer die hun nieuwe technologie en diensten presenteren. Bekijk de plattegrond
Demoplein met o.m. Wageningen University & Research Bekijk
(Internationale) Meet & Match door KVK en Enterprise Europe Network Bekijk
Hackathon: studenten lossen vraagstukken op rond eiwittransitie, efficiëntere en kortere ketens en plastic reductie Bekijk
De hoofdthema’s van vakbeurs Food Technology: Fabriek van de toekomst; Duurzame en transparante keten; Food innovatie; Veilig voedsel; Food lab
Keynote sprekers: 1-12 Prof.dr.ir. Remko Boom (WUR): Gentle food processing: Better sustainability can also mean better products Bekijk en 2-12 Prof. Dr. Jaap Seidel (VU): Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie Bekijk
Meer dan 40 sprekers van universiteiten, hogescholen en bedrijfsleven met voordrachten over zaken als robotica, ingredients, voedselveiligheid en verduurzaming van de sector Bekijk
Seminars georganiseerd door kennis- en brancheinstituten waaronder IFFI, WUR, Platform Labmanagers en HDN Bekijk
Pitch voor startups. In korte sessies presenteren startups hun plannen
Vakbeurs Food Technology
De organisatie van Food Technology is in handen van Mikrocentrum en vakblad EVMI. De organisatie verwacht ruim 2.000 bezoekers afkomstig uit de wereld van de voedingsmiddelenindustrie, toelevering, hightech- en maakindustrie, onderzoek & wetenschap. Vakbeurs Food Technology is, na registratie via de website, gratis toegankelijk. Er is nog ruimte voor bedrijven en organisaties om zich te presenteren op Food Technology.
IndustrieVandaag is een onafhankelijk platform met het laatste nieuws over de procesindustrie, industrial processing, productie industrie, maakindustrie en elektronica industrie.