Yokogawa verbetert Artificial Intelligence toepassingen

Artificial Intelligence toepassingen met C3 AI Suite – Digitale transformatie stimuleren door nauwkeurigere simulaties

Yokogawa heeft de C3 AI Suite geselecteerd als platform om zowel de enterprise Artificial Intelligence toepassingen te verbeteren als de digitale transformatie-oplossingen en -diensten voor industriële klanten aan te vullen.

Samen met C3.ai, Inc. heeft Yokogawa een meerjarige overeenkomst getekend waardoor het bedrijf en haar dochter KBC, de C3 AI Suite met haar geavanceerde Artificial Intelligence mogelijkheden kunnen inzetten voor hun softwareportfolio. Yokogawa en KBC implementeren toonaangevende technologie en best practices, waarbij strategie wordt omgezet in resultaten door middel van technische en commerciële uitmuntendheid, ondersteund door engineering simulatie en analyse en gesystematiseerd door middel van operationele technologie en digitale diensten.

Yokogawa verwacht dat de C3 AI Suite een cruciale rol zal spelen in het AI-gebaseerde aanbod dat zorgt voor geoptimaliseerde productiviteit voor klanten, grotere niveaus van industriële autonomie en het creëren van nieuwe zakelijke kansen in verticale industrieën, waaronder energieopwekking, hernieuwbare energie, mijnbouw en metalen, chemicaliën, en olie en gas.

“De C3 AI Suite brengt nieuwe mogelijkheden om state-of-the-art Artificial Intelligence naadloos te integreren in ons softwareportfolio op enterprise niveau”, zegt Yu Dai, senior vice president van de Digital Solutions Headquarters van Yokogawa. “Ons eerste werk met de suite zal digitale transformatie stimuleren door nauwkeurigere simulaties voor onze klanten, wat leidt tot verbeteringen in hun operationele efficiëntie en marges.”

“Met de C3 AI Suite die Yokogawa’s geavanceerde aanbod in verschillende industrieën aandrijft, kunnen klanten uitkijken naar snellere, nauwkeurigere en schaalbare tools voor het stroomlijnen van operaties wat uiteindelijk positief bijdraagt aan de bedrijfsresultaten”, zegt Tom Siebel, voorzitter en CEO van C3.ai. “De combinatie van Yokogawa’s unieke sterke punten op het gebied van meten, controle en simuleren met C3 AI’s toonaangevende enterprise Artificial Intelligence software zal resulteren in verbeterde operaties in alle verticals van de industrie.”

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie