VPVision Release 7: nieuwe kijk op managen van energiestromen in de maakindustrie

Energiestromen

Real-time energiemanagement systeem in de maakindustrie voor energiebesparingen en prestatieverbetering energiestromen

VPInstruments introduceert met trots release 7 van het VPVision energiemanagement systeem. VPVision is de volledige real-time energiemonitorings oplossing voor alle voorzieningen in een bedrijf. Real-time energiemonitoring is de sleutel naar het besparen van energie. VPVision is uw gids bij het aanpakken van energiebesparingen en het verbeteren van de prestaties van uw fabriek.

In deze nieuwste release 7 heeft de VPVision software een volledige make-over gekregen. Het moderne design biedt betere navigatie, verbeterde stabiliteit en verhoogde prestaties. De software is intuïtiever en vanzelfsprekender, waardoor een handleiding haast overbodig is geworden. Release 7 bevat vele verbeteringen, waaronder:

  • Bespaar tijd met toegang op afstand. VPVision is nu cloud-ready. Voorkom kostbare on-site bezoeken en voer audits en systeem checks op afstand uit. Daarnaast is updaten nu slechts een kwestie van minuten, aangezien updates automatisch digitaal gedaan kunnen worden.
  • Snelle navigatie d.m.v. doorklik-widgets. Een complex dashboard bouwen is overbodig en een overmaat aan data kan verlet worden. Met de nieuwe widgets met doorklik mogelijkheid, kun je dashboards overzichtelijk en eenvoudig houden voor dagelijks gebruik. Voor meer details klik je simpelweg op de widget.
  • Het juiste dashboard voor de juiste functie. Elke fabriek en ieder persluchtsysteem zijn anders. Met VPVision 7 is het nu nog makkelijker om pagina’s op maat te maken met de juiste KPI’s / grafieken / overzichten / alarmen en meer. Dit in combinatie met gebruikersprofielen zorgt ervoor dat u het juiste dashboard voor de juiste functie kunt creëren.

Met deze nieuwe features, tilt VPVision het monitoren van uw verbruik naar een hoger niveau.

Meer informatie bij VP Instruments

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie