Voeding met beschermklasse IP67

6
Voeding

Met de nieuwe voeding TRIO POWER met beschermklasse IP67, speciaal ontwikkeld voor toepassingen in het veld, zorgt u ook bij extreme omgevingsomstandigheden voor een hoge beschikbaarheid van de installatie.

Dankzij de robuuste behuizing van gegoten aluminium, is de voeding water- en stofdicht en bovendien goed bestand tegen schokken, trillingen en spanning. Met een snelle installatie direct bij de verbruiker bespaart u lange kabels, vermindert u kabelverliezen en creëert u ruimte in de schakelkast.

De apparaataansluitingen M12, 7/8″ of IPD maken bovendien een flexibele installatie mogelijk. Dankzij de dynamische boost met 1,5-voudige nominale stroom voor maximaal 5 seconden, start u ook moeilijke belastingen betrouwbaar. Met de leds DC-OK en AC-OK profiteert u van verhoogde diagnosemogelijkheden in het veld. Het rendement van > 93 procent biedt u een hoge energie-efficiëntie. Het brede temperatuurbereik van -25 °C tot +70 °C van de TRIO POWER-IP67-voeding zorgt voor een maximale flexibiliteit in het toepassingsbereik.

Meer informatie: Phoenix Contact

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.