Vakbeurs Maintenance NEXT verplaatst naar 2022

Predictive maintenance, predictief onderhoud Data

Vakbeurs Maintenance NEXT verplaatst naar 25, 26 en 27 januari 2022

Door de aanhoudende onzekerheid heeft de organisatie van vakbeurs Maintenance NEXT helaas moeten besluiten om de vakbeurs te verplaatsen van 14 t/m 16 juni 2021 naar 25 t/m 27 januari 2022. Het internationale congres EuroMaintenance wordt verdaagd vanwege de verwachte beperkte reisbereidheid van de internationale doelgroep. De optie wordt besproken om samen met de NVDO en de EFNMS weer op te trekken naar de vervolgeditie in april 2023.

Met de huidige regelgeving is er nog te weinig perspectief om alle organisatieknopen door te hakken. “In het nieuwe jaar zal er veel veranderd zijn. De vaccinatie campagne zal bijvoorbeeld afgerond zijn waardoor beurzen en evenementen tegen die tijd weer soepel verlopen. Met het oog op alle waardevolle ontmoetingen en het maken van nieuwe contacten is het voor iedereen van belang dat de vakbeurs Maintenance NEXT in volle glorie op locatie kan plaatsvinden,” legt Pieter Bas Dujardin, Manager Exhibitions bij Rotterdam Ahoy, uit.

“Uiteraard is de beslissing in overleg met sponsors, exposanten en andere stakeholders genomen. Het is mooi om te zien dat we allemaal hetzelfde doel hebben en een succesvolle volwaardige editie willen neerzetten. De industrie kijkt er ontzettend naar uit elkaar weer face-to-face te ontmoeten, en als één van de eerste industriële beurzen in het nieuwe jaar gaan wij dit ontmoetingsmoment faciliteren. We verwachten daarom dat de vakbeurs Maintenance NEXT drukbezocht zal worden.”

Ook Ellen den Broeder, Verenigingsmanager van de NVDO, beaamt dat haar stakeholders de verplaatsing en daarmee verdaging van EuroMaintenance steunen. Ze zou dit jaar het EuroMaintenance congres organiseren, maar door het internationale karakter verplaatst dat niet mee naar januari. Ze licht toe: “Het sterke inhoudelijke en onafhankelijke programma van EuroMaintenance is al jaren toonaangevend voor Europese asset managers, engineers, maintenanceprofessionals én daarbuiten. Op de korte termijn is het niet realistisch voor hen om naar Rotterdam te reizen, omdat dit nog wordt afgeraden door de autoriteiten. Het is jammer, want de markt is enthousiast over de combinatie van de vakbeurs Maintenance NEXT en het congres.

Met goede moed wordt uitgekeken naar Maintenance NEXT in januari 2022, waarbij de beursvloer al volop vorm krijgt. “We merken in gesprekken met onze relaties dat de industrie staat te popelen om elkaar weer live te ontmoeten,” aldus Pieter Bas Dujardin

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie