Vakbeurs Machineering voor slimme maakoplossingen

254
Vakbeurs Machineering Wire en Tube
Illustratie: r.classen / Shutterstock.com

Vakbeurs Machineering biedt de maakindustrie, machinebouw en industriële toelevering de gepaste antwoorden en oplossingen op deze urgente vragen. Alle facetten voor productietechnologie komen aan bod van 29-31 maart in Brussels Expo.

Het boosten van de productiviteit door duurzame, innovatieve en slimme maaktechnologie staat helemaal bovenaan de agenda bij heel wat maakbedrijven.

De huidige uitdagingen zijn inderdaad niet min: ontwrichte toeleveringsketens, verhoogde energiekosten, de zoektocht naar de juiste duurzame productie-en materialenkeuzes, de transitie naar een volledige digitalisering en automatisering van zowel productiemachines als processen in de keten, personeelstekorten en algemene stijgende kosten op bedrijfsniveau, etc.

Deze context stimuleert aan een versneld tempo de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die op Vakbeurs Machineering teruggevonden kunnen worden. In een minimum van tijd is men volledig up-to-date met de laatste evoluties op gebied van productietechnologie en worden de juiste keuzes voor de toekomst gemaakt.

Tijdens de Vakbeurs Machineering wordt alles over machines en engineering en alle uitdagingen daar tussenin op één locatie samengebracht: of het nu om de nieuwste productietechnologie, de meest performante productiemachines en designsoftware, datagedreven en predictief onderhoud, slimme materialen en geconnecteerde componenten of the best of breed toeleveranciers gaat.

Meer dan 110 machineleveranciers, toeleveranciers en servicebedrijven voor het maken, ontwerpen, bewerken, verbinden en assembleren van componenten uit metaal, kunststof en composiet zullen aanwezig zijn op de Vakbeurs Machineering, alsook de maakoplossingen van toonaangevende merken zoals o.a DMG-Mori, Trumpf, LVD, Okuma, Hermle, Nakamura, Astratec, Tornos, Soraluce, Breton, Fanuc, Siemens, Messer, Rössler, Cloos, Panasonic, Kuka, Microstep, Sandvik Coromant, Lincoln, Paul Horn, Precitool, Mitsubishi, Hypertherm, Durma, Leadwell, Unisign, Haas, Renishaw, EOS, Desktop Metal, etc.

Daarnaast worden expert classes en debates georganiseerd: interessante sessies van 30 minuten gepresenteerd door zowel kenniscentra als door innovatieve sectorgenoten met sterke cases uit de praktijk. Het programma wordt in februari bekend gemaakt op de website.

Meer informatie over Vakbeurs Machineering

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.