LAPP Benelux Waalre
LAPP Benelux Waalre

LAPP Benelux

Website: https://www.lapp.com/nl/nl/
Telefoonnummer: +31402285000
Email: info.lappbenelux@lappgroup.com

LAPP Benelux bedrijfsprofiel

LAPP Benelux staat bekend om zijn expertise in en als leverancier van kabel- en aansluittechnologie. Met een rijke geschiedenis heeft het bedrijf sinds 1957 een sterke reputatie opgebouwd door de levering van hoogwaardige producten en uitstekende service. Deze combinatie van traditie en goede oog voor innovatie maakt LAPP Benelux in Waalre tot een betrouwbare partner voor verschillende industrieën.

LAPP Benelux Waalre

LAPP Benelux is een grote en bekende speler in de kabel- en aansluittechnologie in de Benelux-regio. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de oprichting van LAPP Group in 1957 in Duitsland. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van geïntegreerde oplossingen voor industriële kabels en connectoren. De Benelux vestiging bedient klanten in Nederland, België en Luxemburg met een breed scala aan producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

LAPP Benelux producten

De diensten die LAPP Benelux biedt, zijn uitgebreid en gevarieerd. Het bedrijf levert niet alleen producten, maar biedt ook complete installatiediensten aan. Of je nu een klein bedrijf of een grote industriële speler bent, het bedrijf zorgt voor een naadloze installatie van kabelsystemen en accessoires. Daarnaast biedt het bedrijf uitgebreide onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat alle systemen optimaal blijven werken. Hun klantenservice is een ander belangrijk aspect van hun aanbod, met een team van deskundigen dat altijd klaarstaat om te helpen met technische vragen en ondersteuning.

LAPP Benelux wordt o.a. besproken in de nieuwscategorieën:

Kabels, connectoren Productie Automatisering

Lees nieuws over LAPP Benelux

Sjoerd van Schaick

LAPP investeert in groeistrategie met Sjoerd van Schaick

Bedrijven 16 mei 2024

Om het marktaandeel nog beter te kunnen vergroten met betrekking tot strategische en structurele uitdagingen voor de toekomst, heeft Sjoerd van Schaick per 1 februari 2024 de verantwoordelijkheid aanvaard als Commercieel Directeur en...

Industrie 4.0 Conrad Electronic Benelux

Conrad Electronic Benelux legt focus op automatisering

Besturingssystemen, netwerksystemen 22 april 2021

Het tweede kwartaal van 2021 is voor Conrad Electronic Benelux een periode volledig toegewijd aan automatisering. Op het Conrad Sourcing Platform kunnen B2B-klanten kiezen uit een uitgebreid en diep assortiment van meer dan 240.000...

Machinebouw event

Terugblik Machinebouw event

Machineveiligheid 4 december 2020

Ondanks de coronacrisis staat ook de wereld van de machinebouw niet stil. Tijdens de driedaagse online kennisweek rondom het jaarlijkse Machinebouw event kregen bezoekers van de webinars inzicht in met name digitale trends, zoals...

Verreiker

Onterecht wordt de werkgever gezien als fabrikant van een arbeidsmiddel (column)

Columns 22 september 2023

Ik val maar gelijk met de deur in huis. Het is onterecht dat de werkgever uit het artikel dat ik pas tegenkwam in NVVK[1], als fabrikant wordt gezien. Het artikel, met als kop “Ineens...

Infor

VDL ETG kiest Infor voor modernisering ERP

SCADA / MES 12 januari 2023

Infor kondigt aan dat VDL Enabling Technologies Group (ETG) uit Eindhoven de Infor CloudSuite Industrial Enterprise inzet voor de modernisering van haar Baan ERP-oplossing. Infor ondersteunt VDL ETG met deze stap naar de cloud...

Packaging Innovations vakbeurs Innovation Summit

Schneider Electric toont SF6-vrije SM en RM AirSeT op Innovation Summit

Evenementen 21 september 2022

Schneider Electric onthult op de Innovation Summit verschillende innovaties met als centraal doel: de weg naar netto-nul CO2-uitstoot versnellen voor klanten en partners. “De Innovation Summit is een unieke kans om verschillende...

LAPP Benelux extra informatie

In de Benelux-regio biedt LAPP een breed scala producten aan, waaronder hoogwaardige kabels, connectoren en kabelaccessoires. Deze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende industriële toepassingen. De kabels van LAPP staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl de connectoren zorgen voor veilige en efficiënte verbindingen. Hun kabelaccessoires, denk hierbij aan kabelbinders en doorvoertules, bieden extra ondersteuning en bescherming voor de kabelsystemen.

Een van de belangrijkste productcategorieën die het bedrijf uit Waalre aanbiedt, zijn de kabels. Deze kabels variëren van eenvoudige voedingskabels tot complexe datakabels die essentieel zijn voor moderne communicatiesystemen. LAPP-kabels zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen.

Daarnaast biedt LAPP Benelux ook een breed scala aan connectoren. Deze connectoren zijn van groot belang voor het creëren van betrouwbare verbindingen in diverse industriële toepassingen. Of het nu gaat om standaard connectoren voor algemene toepassingen of gespecialiseerde connectoren voor specifieke industrieën, LAPP heeft een oplossing die aan je behoeften voldoet.

Naast kabels en connectoren biedt LAPP Benelux ook diverse kabelaccessoires aan. Deze accessoires zijn ontworpen om de installatie en het onderhoud van kabelsystemen te vereenvoudigen. Van kabelbinders tot doorvoertules, de accessoires bieden extra bescherming en ondersteuning om ervoor te zorgen dat kabelsystemen veilig en efficiënt functioneren.

Diensten

LAPP Benelux biedt niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitgebreide diensten. Een van de kernservices is de installatie van kabel- en verbindingssystemen. Het deskundige team zorgt ervoor dat de installaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, wat resulteert in minimale downtime en maximale productiviteit.

Naast installatiediensten biedt LAPP Benelux ook onderhoudsdiensten aan. Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat kabelsystemen optimaal blijven functioneren en onverwachte storingen worden voorkomen. Het team van voert periodieke inspecties en reparaties uit om ervoor te zorgen dat de systemen in topconditie blijven.

Industrieën

LAPP Benelux bedient een breed scala aan industrieën in de Benelux-regio. Een van de belangrijkste sectoren is de productie-industrie. LAPP levert kabel- en verbindingsoplossingen die essentieel zijn voor de operationele efficiëntie en betrouwbaarheid van productielijnen. Hun producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van industriële omgevingen.

Daarnaast is LAPP Benelux actief in de industriële automatisering. In deze sector zijn betrouwbare en efficiënte verbindingen van cruciaal belang. LAPP biedt op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor automatiseringstoepassingen, waardoor bedrijven hun processen kunnen optimaliseren en de productiviteit kunnen verhogen.

Een andere belangrijke sectoris de hernieuwbare energie. De overgang naar duurzame energiebronnen vereist betrouwbare en duurzame kabel- en verbindingsoplossingen. LAPP Benelux levert producten die zijn ontworpen om de uitdagingen van hernieuwbare energieprojecten te weerstaan, van zonne-energie-installaties tot windparken.

De hernieuwbare energie-industrie is een ander belangrijk focusgebied voor het bedrijf. Met de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen biedt LAPP Benelux kabels en aansluitingen die specifiek zijn ontworpen voor zonne- en windenergieprojecten. Deze producten zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en zorgen voor een betrouwbare energieoverdracht, wat onmisbaar is voor het succes van hernieuwbare energie-installaties.

In al deze industrieën speelt LAPP Benelux Waalre een belangrijke rol door hoogwaardige producten en diensten te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten. De combinatie van technische expertise, klantgerichtheid en een breed scala aan oplossingen maakt LAPP Benelux tot een onmisbare partner voor bedrijven in de Benelux-regio.