Spruit Aandrijftechniek neemt Kurvers ADS over

Product Lifecycle Management PLM samenwerking RapidMiner Klanten Ace Spruit Aandrijftechniek

Spruit Aandrijftechniek BV heeft aangekondigd dat zij Kurvers ADS Benelux BV overnemen, een belangrijke stap in de inspanningen van Spruit om haar marktaandeel in de onderhouds-, reparatie- en revisie-industrie (MRO) uit te breiden.

Met deze overname vergroot Spruit niet alleen haar kennis en aanbod, maar versterkt ook haar geografische dekking door de opening van een satellietvestiging. Dit is in lijn met de langetermijnstrategie van het bedrijf om meerdere locaties in Nederland en België op te zetten. De officiële overdracht van aandelen zal plaatsvinden op 20 april 2023 en het fotomoment 19 april 2023 tijdens het Maintenance NEXT evenement.

Spruit Aandrijftechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring in mechanische aandrijftechniek en is geëvolueerd van een exclusieve distributeur van A-merken tot een leverancier van totaaloplossingen. De overname van Kurvers, opgericht in 2006, is een belangrijke stap voor Spruit omdat het bedrijf is gespecialiseerd in periodiek en preventief onderhoud in mechanische aandrijftechniek, met name in het onderhoud van tandwielkasten. Johan Kurvers zal binnen het bedrijf blijven om zijn kennis en ervaring van onderhoud en revisie te delen tijdens de overgangsperiode.

Meer informatie bij Spruit Aandrijftechniek

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie