Seco Machine Monitoring maximaliseert productie-efficiëntie

Machine Monitoring

Fabrikanten moeten de oorzaken van onproductieve tijd meten en kwantificeren, zodat ze hun efficiëntie kunnen optimaliseren. Seco Machine Monitoring biedt hen de gegevensgestuurde kennis die ze nodig hebben om niet alleen de productie-efficiëntie te beheren, maar ook het uitvoervolume en de productkwaliteit te verhogen.

De Seco Machine Monitoring-oplossingen worden in real-time en op afstand uitgevoerd en nemen continu monsters van productiegegevens om een volledig beeld te krijgen van wat er gebeurt op de werkvloer van een fabrikant en daarbuiten. Deze inzichten bouwen een diepgaand profiel op van de dagelijkse activiteiten en activeren waarschuwingen voor onsite respons of externe melding van productiekritieke gegevens.

Elimineer bottlenecks en verhoog OEE

Gedetailleerde inzichten in machinale bewerkingen in alle bewaakte en onbeheerde diensten maken het voor fabrikanten eenvoudig om de algehele effectiviteit van apparatuur (OEE) te volgen en continu verbeteringen aan te brengen in de bedrijfsvoering voor betere planning, schema’s en communicatie. Over het algemeen onthullen dergelijke gegevensgestuurde inzichten de werkelijke oorzaken van productieproblemen die de optimalisatie van de workflow belemmeren.

Kostenefficiënte gegevensverzameling voor de gehele faciliteit

Beperkte toegang tot real-time productiegegevens vertraagt de reactie van een fabrikant op individuele toepassingen, machines, cellen en de totale productieworkflow. Met lage instapkosten biedt Seco Machine Monitoring verbeterde communicatie van de werkvloer naar het hogere management op basis van gegevensgestuurde slimme productie.

Kleurgecodeerde statistieken op realtime dashboards geven fabrikanten de inzichten die ze nodig hebben om de efficiëntie te verbeteren. Werknemers kunnen ook eenvoudig hun inzichten en observaties toevoegen, de uitvaltijd van machines categoriseren en helpen bij het contextualiseren van problemen. Deze eersteklas serviceoplossingen zijn het resultaat van partnerschappen met een exclusief netwerk van geavanceerde softwareleveranciers en technologiepartners zoals Machine Metrics.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.