Samenwerkingsverband GAIN Automation en B&R Industriële Automatisering voortgezet

GAIN Automation Technology

GAIN Automation Technology ontvangt QKP-certificaat 2021 van B&R Industriële Automatisering

Onlangs ontving Hans Mosselman, managing director van GAIN Automation, uit handen van Piet Tak managing director B&R Industriële Automatisering, het certificaat ‘B&R Qualified Knowledge Partner 2021’. Sinds 2018 is GAIN Automation Technology als B&R partner gecertificeerd.

Hans Mosselman is trots op dit samenwerkingsverband en zijn bedrijf investeert jaarlijks in het opleiden en trainen van hun engineers in de B&R wereld van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering. Bij steeds meer B&R klanten biedt GAIN Automation Technology haar diensten aan.

Piet Tak kijkt terug op inmiddels ruim 3 jaar uitstekende samenwerking met een goede feedback van B&R klanten die GAIN Automation medewerkers inzetten bij het ontwikkelen van hun automatiseringsconcepten en -software. We zien in GAIN Automation Technology een partner die duidelijk investeert in onze gezamenlijke toekomst.

Ferdy Bovens, sales engineer voor Zuidoost Nederland, onderhoudt voor B&R de contacten met GAIN Automation. Hij is zeer tevreden over de goede samenwerking en open communicatie. We versterken elkaar met nieuwe ideeën om kennis en ervaring van GAIN Automation optimaal in te laten zetten voor B&R klanten.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie