RT1-Serie Site Manager voor veilige externe toegang

RT1-serie Site Manager

OMRON heeft de toevoeging aan zijn assortiment van industriële automatiseringsoplossingen aangekondigd van de RT1-serie Site Manager voor externe toegang in industriële toepassingen. De kant-en-klare oplossing maakt extern correctief onderhoud mogelijk zonder dure en tijdrovende bezoeken ter plaatse. Met externe toegang kunnen gebruikers interfaces bekijken en beheren, problemen met apparatuur oplossen en updates installeren.

De RT1-serie Site Manager van OMRON, krachtig ondersteund door Secomea, omvat alle software- en hardwarecomponenten die nodig zijn voor efficiënt, eenvoudig en veilig onderhoud op afstand. De oplossing voor externe toegang completeert het brede aanbod van industriële automatiseringsoplossingen van OMRON, en verhoogt de inzetbaarheid van de machine drastisch, terwijl de noodzaak voor bezoeken op locatie wordt verminderd.

Het doel van OMRON is zijn klanten een volledige service te bieden voor elk aspect van hun productiearchitectuur. Het automatiseringsplatform van OMRON is nu uitgebreid met dé oplossing voor externe toegang, waarmee klanten op afstand 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen reageren op mogelijke problemen op productielocaties. Een oplossing voor toegang op afstand kan de noodzaak van reizen en andere kosten drastisch verminderen, evenals de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het oplossen van problemen met en onderhoud van machines.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de RT1-serie Site Manager

  • Industriële gateway voor montage op DIN-rail, kan worden geïnstalleerd in bedieningspanelen van machines om on-demand toegang op afstand te bieden, voor onderhoud in realtime van industriële apparatuur.
  • Geïntegreerde firewall met veiligheidscertificaat.
  • Probleemoplossing en programmering op afstand van een breed assortiment automatiseringsoplossingen van OMRON.
  • Serviceklaar apparaat voor het verbeteren van de reactiesnelheid, de gevolgen van noodsituaties te beperken, de werklast van technici te optimaliseren en de beschikbaarheid en productiviteit van machines te maximaliseren.
  • Minimale impact op het milieu en grotere duurzaamheid door de noodzaak van het reizen voor machineonderhoud te verminderen.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Procesindustrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.