Registreer uw beursbezoek bij Endress+Hauser en steun daarmee Villa Joep

Villa Joep

Endress+Hauser heeft zijn deelname aan de grootste industriële beurs, de World of Technology & Science (WoTS) verbonden aan een goed doel, Villa Joep.

Villa Joep is in 2003 opgericht om na het overlijden van Joep de strijd tegen neuroblastoom uit zijn naam voort te zetten en ervoor te zorgen dat uiteindelijk alle kinderen neuroblastoom zullen kunnen overleven.  Alles wat zij doen draagt bij aan deze doelstelling. Daarvoor is veel onderzoek nodig zodat de kans op genezing wordt vergroot.

Endress+Hauser introduceert een uniek relatiegeschenk. Wij geloven in duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Wat is er mooier om dit te delen met u, onze klant! U krijgt op onze stand tijdens de WoTS geen tas vol gadgets maar steunt met uw komst Villa Joep.

Registreer u nu via de website van Endress+Hauser voor een gratis entreebewijs voor de WoTS en kom langs op de stand van Endress+Hauser in hal 8. Wij doneren voor iedere geregistreerde bezoeker op onze stand € 5,- aan Villa Joep. Registreer u vooraf via de website en kom tijdens de WoTS naar onze stand in hal 8, doen!

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie