Plan uw bezoek aan automatica 2022!

Vakbeurs automatica

De internationale vakbeurs automatica op het gebied van intelligente automatisering (IA) en robotica vindt plaats van 21 t/m 24 juni 2022 in München.

De voorbereidingen zijn in volle gang en worden gestimuleerd door de hoge verwachting van de industrie om elkaar in juni eindelijk weer persoonlijk te ontmoeten. De vooruitzichten voor een succesvolle vakbeurs automatica zijn veelbelovend, in Beieren zijn geen restricties meer en de Omicron-curve in Duitsland zal naar verwachting binnenkort afvlakken. Als gevolg van de pandemie hebben bedrijven investeringen in robotica en automatisering uitgesteld en hebben ze nu een grote achterstand.

Plan uw bezoek aan de vakbeurs en zie hoe u kunt profiteren van het digitaliseren van uw productieprocessen. Automatica is het enige evenement ter wereld dat alle opkomende sleuteltechnologieën op één plek samenbrengt, waardoor wederzijds voordelige en interdisciplinaire uitwisseling wordt bevorderd.

Bovendien organiseert de Vereniging High Tech NL / Holland Robotics een gezamenlijk Holland paviljoen tijdens vakbeurs automatica. Als Nederlands collectief toont het op deze manier aan dat de Nederlandse roboticasector de juiste partner is op het gebied van robotica- en automatiseringsoplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

Kijk hier voor meer informatie over deze vakbeurs.

Meer informatie over vakbeurs automatica 2022

Van Ekeris Expo Service B.V. is de officiële vertegenwoordiger van de Messe München GmbH. Voor meer vragen kunt het beste contact opnemen met hen via info@vanekeris.nl of bellen naar +31 (0)23-525 85 00.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie