Panduit benoemt Marc Naese tot Chief Commercial Officer

Marc Naese

Panduit heeft Marc Naese gepromoveerd tot Chief Commercial Officer. Naese werkt al ruim zestien jaar voor Panduit, waarvan de laatste jaren als Senior Vice President van de Network Infrastructure Business Unit. In zijn nieuwe functie rapporteert Naese direct aan Shannon McDaniel, Panduit’s President en CEO.

Tijdens zijn 16 jaar bij Panduit heeft Marc Naese een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de technologische strategie van het bedrijf en is hij tevens een drijvende kracht geweest achter de wereldwijde commerciële strategie. In zijn nieuwe functie gaat Naese de wereldwijde marktstrategie voor de verkoop en productontwikkeling leiden. Daarbij zorgt hij er ook voor dat Panduit de beste ervaring blijft bieden voor werknemers, partners en klanten.

“Organisaties in verschillende markten en regio’s kijken meer dan ooit naar ons voor strategieën en oplossingen om hun digitale transformatie te ondersteunen, de duurzaamheidsverplichtingen na te komen en verstoringen als gevolg van de pandemie te overwinnen”, zegt McDaniel. “Marc Naese heeft zowel de visie als de expertise die nodig zijn om onze klanten en Panduit te positioneren voor verdere groei en succes.”

“Ik ben blij met deze kans en kijk uit naar de verdere samenwerking binnen Panduit om oplossingen en producten op de markt te brengen die onze klanten en partners in staat stellen hun zakelijke doelen te bereiken,” zegt Naese.

Over Panduit

Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.