NMi gaat samenwerking aan met Proserve

NMI Nederlands Meetinstituut kalibratielaboratorium

NMi gaat samenwerking aan om continuïteit en beschikbaarheid eigen diensten te waarborgen

Het Nederlands Meetinstituut (NMi) is een samenwerking aangegaan met IT-service provider Proserve. Laatstgenoemde ondersteunt het meetinstituut met de operationele IT-taken om zo de continuïteit en beschikbaarheid van NMI’s diensten te waarborgen.

NMi is de toonaangevende onafhankelijke specialist voor wettelijke metrologie test- en inspectiediensten in Europa en een vertrouwd merk wereldwijd. Het meetinstituut is gespecialiseerd in typegoedkeuring & certificering, verificatie & kalibratie en consultancy-diensten. Door deze werkzaamheden verwerkt NMi dagelijks veel gevoelige data. Het is belangrijk dat daarmee veilig wordt omgegaan. Om de veiligheid van de data te kunnen borgen, wordt nu samengewerkt met Proserve, dat is gecertificeerd op het gebied van security en compliance.

Alle bedrijfskritische applicaties en data zijn inmiddels gemigreerd naar proCLOUD van Proserve. Met deze redundante private cloud-oplossing zijn de applicaties en data voor NMi niet alleen overal snel beschikbaar, maar is deze informatie ook veilig opgeslagen. Met de schaalbare oplossing van Proserve kan NMi haar nationale en internationale groeiambities waarmaken. Proserve fungeert daarbij als kennispartner en zal NMi proactief adviseren, nu en in de toekomst.

Nederlands Meetinstituut

Het Nederlands Meetinstituut, opgericht in 1937, is de toonaangevende onafhankelijke specialist voor wettelijke metrologie test- en inspectiediensten in Europa en een vertrouwd merk wereldwijd. NMi is gespecialiseerd in typegoedkeuring & certificering, verificatie & kalibratie, en consultancy diensten, met een breed scala aan advies over complexe regelgeving en accreditaties. Daarnaast stelt het bedrijf haar klanten in staat om hun data en operationele technologieën continu te verbeteren en te waarborgen. Het meetinstituut is gevestigd in Delft, Nederland, is actief in meer dan 200 landen en bedient meer dan 5.000 klanten over de hele wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd zo’n 150 mensen in dienst.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie