Nieuwe M12 push-pull-connectoren

Push-pull-connectoren

Nieuwe push-pull-connectoren van Phoenix Contact

Phoenix Contact heeft zijn bestaande M12-productenprogramma uitgebreid met nieuwe push-pull-connectoren met binnenvergrendeling.

Het fabrikantoverkoepelende vergrendelingssysteem dat is gebaseerd op de IEC-norm 61076-2-010, maakt een eenvoudige bekabeling en een ruimtebesparende apparaataansluiting mogelijk op de push-pull-connectoren. Vooral bij weinig ruimte en applicaties met veel kabels, zoals in de fabrieksautomatisering, biedt de zonder gereedschap te bedienen connector montagevoordelen. Door snel insteken en uittrekken van de componenten vermindert de installatietijd met max. 80% in vergelijking met de schroefverbinding.

Naast de M12-inbouw busconnectoren voor de voor- en achterwandmontage is er nu ook een M12-push-pull-inbouw busconnector die in het apparaat wordt verzonken en afsluitend met de behuizing wordt geplaatst. Dat bespaart bouwruimte en maakt een compact behuizingdesign mogelijk. In combinatie met de bestaande M12 push-pull-connectoren met de buitenvergrendeling worden verlengingen in het veld mogelijk gemaakt door vrijhangende verbindingen. Dankzij de genormeerde standaardisering is het productenprogramma fabrikantoverkoepelend compatibel en creëert een wereldwijde beschikbaarheid.

M12 push-pull-connectoren | PHOENIX CONTACT

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie