Nieuw platform voor uiterst flexibele besturing en monitoring

17
Besturing en monitoring

VisuNet FLX: Pepperl+Fuchs introduceert een nieuw platform voor flexibele besturing en monitoring

Het nieuwe modulaire VisuNet FLX HMI-operatorwerkstation maakt deel uit van een uitgebreide reeks bedienings- en bewakingssystemen van Pepperl+Fuchs voor ATEX/IECEx Zone 2/22 en Divisie 2 zones (wereldwijde certificeringen in afwachting) en voor niet-gevaarlijke omgevingen. Dit productgamma biedt de automatiseringsspecialist een breed scala aan oplossingen met een totale flexibiliteit.

Het nieuwe platform is afgestemd op de behoeften van de petrochemie, chemie en farmaceutische industrie. Het volledig modulaire ontwerp maakt de configuratie van HMI-oplossingen mogelijk, zo kan de functionaliteit aangepast wordfen aan de applicatie.

De apparaten in de nieuwe VisuNet FLX-serie kunnen verkregen worden in drie basisconfiguraties, afhankelijk van de wensen van de gebruiker:

  1. HMI-systeem: compleet HMI-systeem (diverse weergaveopties in Full HD) te combineren met een thin-client, pc of als directe monitor-unit; inclusief roestvrijstalen behuizing met hygiënisch ontwerp. Geschikt voor stand-alone installatie, zoals op een sokkel of draagarm.
  2. Panel PC: beeldscherm (verschillende beeldschermformaten in Full HD) gecombineerd met een thin-client, PC of directe monitor unit voor paneelmontage.
  3. Box PC: stand-alone PC of thin client voor directe installatie in de schakelkast.

In combinatie met meerdere certificaties (zoals ATEX, IECEx en NEC500) en het uitgebreide partnernetwerk van Pepperl+Fuchs biedt het VisuNet FLX gamma een flexibel, uitbreidbaar platform voor HMI-oplossingen die wereldwijd inzetbaar zijn.

Meer informatie

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.