Modulaire Wide Panels met HMI-Link

HMI-Link

De serie Modulaire Wide Panels van SIGMATEK biedt nu ook externe oplossingen tot 100 m met een HMI-Link unit

De modulaire TAE-panelen met gemonteerde HMI-Link G2-unit (PIM 021) zijn verkrijgbaar in vijf maten – van 10,1 tot 21,5 inch. De bedieningspanelen met hoog-respons Multi Touch schermen hebben IP65 bescherming aan de voorkant. Of ze nu worden gebruikt in portret- of landscape formaat, de breedbeeld hmi’s bieden alle ruimte voor moderne visualisaties. Naast de HMI-Link G2-interface zijn er twee USB 2.0-aansluitingen aanwezig.

In combinatie met de PC 301-E12 HMI-Link device kunnen de TAE Modular Wide panels met elke pc de afstand met elke pc gekoppeld worden. Om verbinding te maken met de pc zijn enkel standaard Display Port- en USB 2.0-interfaces nodig.

De HMI-Link technologie is volledig op hardware gebaseerd en werkt onafhankelijk van het gebruikte besturingssysteem. Met een standaard CAT5e- of CAT6 Ethernet-kabel kunnen videosignalen (full HD) en USB 2.0 data zonder verlies worden verzonden tussen de externe bedieningseenheid en het PC- of HMI-Link-apparaat.

SigmaControl

Met jarenlange ervaring in industriële besturingstechniek levert SigmaControl gespecialiseerde kennis en producten van vooraanstaande leveranciers als SIGMATEK, COPA-DATA, KONTRON en KOLLMORGEN. De uitgebreide kennis van zaken op met name motion control gerelateerde oplossingen en de klantgerichte aanpak leiden tot de kostenbesparende oplossingen die de sleutel zijn tot uw succes.

SIGMATEK

In 1988 is in Lamprechtshausen bij Salzburg SIGMATEK opgericht. De afgelopen jaren hebben vele innovatieve ontwikkelingen tot evenveel baanbrekende besturingsoplossingen geleid. SIGMATEK ontwikkelt en produceert hardware zoals besturingssystemen, PLC’s, Motion Controllers, Servo-systemen, Visualiseringunits en Industriële PC’s. Ook de bijbehorende Software zoals programmering- en servicetools komen van de R&D afdeling van SIGMATEK. Momenteel werken er ca. 550 hooggekwalificeerde medewerkers. Innovatie, hoge kwaliteit, Europese productie en service zijn maatgevend voor het succes van SIGMATEK, die heden ten dage kantoren heeft in Europa, US, China en Korea. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van diverse distributeurs in de meest belangrijke internationale industriële centra.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie