Nieuw! Deurgreepmodule voor veilig heksysteem PSENmlock van Pilz

PSENmlock Pilz

PSENmlock deurgreepmodule verkrijgbaar voor veilig heksysteem PSENmlock

Het veilige heksysteem PSENmlock biedt veilige vergrendeling en veilige sluiting voor persoons- en procesbescherming tot en met de hoogste veiligheidscategorie PL e. De veilige sluiting wordt mogelijk gemaakt door de tweekanaals aansturing van de sluiting. Hierdoor is de schakelaar bijzonder geschikt voor gebruik op machines met een gevaarlijke naloop, waarbij een veilige sluiting tot PL d of PL e noodzakelijk is. Het veilig heksysteem PSENmlock is nu uitgebreid met een unieke deurgreepmodule.

Werking

Met de PSENmlock deurgreepmodule krijgt u een deurgreep met geïntegreerde actuator en geïntegreerde noodontgrendeling. Met de gele deurgreep (buiten) kan de actuator naar buiten worden gebracht om de deur te openen of te sluiten. De deurgreepmodule is zowel geschikt voor montage aan de binnen- en buitenkant van de deur als voor rechts- en linksdraaiende deuren. Hij heeft een blokkeringsinzetstuk voor maximaal 5 sloten om te voorkomen dat de machine opnieuw opstart en kan worden gebruikt met de gecodeerde en volledig gecodeerde PSENmlock schakelaars.

Een oplossing; meerdere combinaties mogelijk

Naast de deurgreepmodule is de PSENmlock in meerdere andere varianten verkrijgbaar. Heeft u extra bedieningselementen nodig? Combineer dan PSENmlock met de knoppenunit PITgatebox voor de bediening van uw veiligheidshekschakelaar en toegangsautorisatie door middel van verlichte drukknoppen en sleutelschakelaar. Kiest u voor de PITgatebox-variant met het geïntegreerde toegangsautorisatiesysteem PITreader, dan zorgt u ervoor dat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot de installatie en opdrachten kunnen uitvoeren zoals stoppen, ontgrendelen, vergrendelen of bevestigen. In combinatie met besturingstechniek van Pilz beschikt u over een veilige, modulaire totaaloplossing voor de bewaking en aansturing van de sluiting van afschermingen.

Online verkrijgbaar

Bestel uw schakelaar voor veilige vegrendeling en veilige sluiting nu snel en eenvoudig in de Pilz E-shop op www.pilz.nl met bestelnummer: 570400 (schakelaar) en 6O000005 (deurklink).

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie