Embedded Box PC van Kontron

Embedded Box PC

Embedded Box PC biedt performance en flexibiliteit

Kontron, leverancier van IoT/Embedded Computing Technology (ECT), voegt de KBox B-202-CFL toe aan zijn embedded Box PCs-familie. De KBox B-202-CFL biedt hoge prestaties met maximale uitbreidbaarheid en een laag geluidsniveau (maximaal 34 dB (A)). Dankzij de Intel® Core (TM) i3/i5/i7-processor van de 8e generatie en de Intel® Q370 Express-chipset, verwerkt de KBox B-202-CFL moeiteloos CPU-intensieve processen en grote hoeveelheden data. Tot de highlights behoren de uitbreidingsopties, waaronder maximaal twee PCIe X8-kaarten of één PCIe x16, zodat grafische of netwerkkaarten eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Dit maakt de nieuwe KBox B-202-CFL ideaal voor veeleisende toepassingen zoals high-end beeldverwerking, SCADA/MES toepassingen, kunstmatige intelligentie en machine learning. Daarnaast is de box EN55032 klasse B-gecertificeerd, wat betekent dat deze voldoet aan strengere RFI-limieten dan bij klasse A. Uitermate toepasbaar voor gebruik in industriële omgevingen, maar ook voor in woon-en bedrijfsruimtes of in de directe omgeving. Samen met zijn moderne ontwerp maakt dit de KBox B-202-CFL de ideale computer voor architectuur-en grafische kantoren en ook voor muziekstudio’s.

Het hart van de embedded Box is een moederbord in de Mini-ITX vormfactor (170×170 mm) met een CPU met maximaal zes processor cores: afhankelijk van de vereisten, kunnen drie 8e generatie Intel® Core (TM) i3/i5/i7-processors worden geselecteerd.

Met de KBox B-202-CFL kan een 2,5″ SSD en een M. 2 SSD worden gekozen als massaopslag. Als alternatief voor de 2,5″ SSD kan ook een RAID-systeem met 2x M.2 SSD worden geïnstalleerd. Verdere opties met maximaal vier massaopslagapparaten zijn beschikbaar op aanvraag. Het systeem beschikt over twee DisplayPorts V 1.2 en een DVI-D-connector. Talrijke interfaces, zoals vier USB 2,0, vier USB 3,1 gen 1 en twee USB 3,1 Gen 2 poorten, evenals een seriële interface (COM1/RS232) zorgen voor een hoge flexibiliteit. Daarnaast is het systeem uitgerust met twee Ethernet-poorten 10/100/1000 MBit/s (WoL).

De nieuwe KBox B-202-CFL is optioneel verkrijgbaar met een DVD-station. De Box-PC ondersteunt Windows® 10 IoT-besturingssysteem. De compacte behuizing van de KBox B-202-CFL met afmetingen 190x120x190 mm is gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal (EN10215) en aluminium. De embedded Box PC is uitgerust met een bijna stille ventilator en kan worden gebruikt bij een temperatuurbereik van 0 °C tot plus 45 °C.

SigmaControl

Met jarenlange ervaring in industriële besturingstechniek levert SigmaControl gespecialiseerde kennis en producten van vooraanstaande leveranciers als SIGMATEK, COPA-DATA, KEBA en KONTRON. De uitgebreide kennis van zaken op met name motion control gerelateerde oplossingen en de klantgerichte aanpak leiden tot de kostenbesparende oplossingen die de sleutel zijn tot uw succes.

KONTRON

Kontron is de expert op het gebied van embedded computing technology (ECT). Als een onderdeel van technology group S & T biedt Kontron een gecombineerde portfolio van veilige hardware-, middleware- en diensten voor Internet of Things (IoT) en industrie 4.0 toepassingen. Met haar producten en oplossingen op maat op basis van zeer betrouwbare state-of-the-art embedded technologieën, biedt Kontron veilige en innovatieve toepassingen voor allerlei bedrijfstakken.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie