Kramp is Certified Excellence partner van Bosch Rexroth

Kramp Nederland Bosch Rexroth

Kramp Nederland, een gerespecteerde technische groothandel in agrarische onderdelen, heeft nu een nieuwe titel aan haar reputatie toegevoegd: Certified Excellence Partner van Bosch Rexroth. Een belangrijke mijlpaal, want Bosch Rexroth staat wereldwijd bekend als één van de leidende aanbieders in aandrijf- en besturingstechniek.

Kramp en Bosch Rexroth: twee giganten samen voor technologische vooruitgang

Deze certificering kent een ongekende betekenis voor zowel Kramp Nederland als haar klanten. Kramp maakt nu deel uit van het prestigieuze Certified Excellence Partnernetwerk in Nederland, wat garandeert dat zij de betrouwbare en bewezen kwaliteit van Rexroth producten levert.

De samenwerking tussen Kramp en Bosch Rexroth belooft een veilige, efficiënte en intelligente aanpak van fabrieksautomatisering, mobiele toepassingen, machinetoepassingen en engineering. Met de gecombineerde kracht van hun technische expertise en de beschikbaarheid van originele reserveonderdelen, kunnen ze snelle en deskundige service, reparatie en revisie bieden.

De bekrachtiging van een uniek partnership

Het was een trotse dag voor Kramp Nederland op 22 mei, toen ze het certificaat officieel in ontvangst namen. Het partnership, dat met veel vertrouwen en optimisme werd bezegeld door beide partijen, is een bewijs van de gezamenlijke toewijding aan technische innovatie en klantenservice.

Eddie Perdok, CEO van Kramp Nederland, uitte zijn trots en optimisme over de samenwerking: “We zijn zeer trots op dit partnership en kijken met veel vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking in Nederland. Hierdoor kunnen we onze dealers nog sneller van onderdelen voorzien, waardoor onze agrarische klanten snel weer aan het werk kunnen.”

Een toekomst vol innovatie en groei

Arjan Coppens, Managing Director van Bosch Rexroth Nederland, onderstreepte de synergie die deze samenwerking zal brengen. Hij zei: “Door het partnership beschikt Kramp over nog meer specialistische kennis en knowhow van de Rexroth producten. We vullen elkaar perfect aan op gebieden als logistiek, service en techniek!”

Dit is slechts het begin van een dynamische samenwerking die belooft nieuwe hoogten te bereiken in technologische innovatie en klanttevredenheid. De partnerschap van Kramp Nederland met Bosch Rexroth is een stap in de richting van een toekomst waarin technische oplossingen steeds geavanceerder worden, om zo te voldoen aan de groeiende behoeften van de agrarische sector. Met de ondersteuning van Bosch Rexroth’s geavanceerde technologieën en Kramp’s toewijding aan service, staan ze klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Meer informatie over Bosch Rexroth

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie