Gain Noord en Zuidoost worden Brisq Automation

Brisq Automation

Vanaf vandaag zullen Gain Noord bv (Amersfoort) en Gain Zuidoost bv (Best) geen deel meer uitmaken van Gain Automation Technology en samen verder gaan onder de naam Brisq Automation, met de Brisq Noord bv en Brisq Zuid bv als vestigingen en continuering van de bestaande Gain bv’s. Na tien jaar van succesvolle samenwerking en onafgebroken groei is bij alle betrokken partners van Gain de overtuiging ontstaan dat opsplitsing betere kansen biedt voor uitbouw van de verschillende activiteiten.

Brisq Automation

Brisq Automation gaat ervanuit dat de huidige twee vestigingen Gain Zuidoost en Gain Noord gewoon verder met het leveren van kwalitatief hoogstaande kennis en projecten op het gebied van Industriële Automatisering zoals dat de afgelopen 10 jaar gedaan is. De huidige werkmaatschappijen worden gecontinueerd, alleen onder de nieuwe namen Brisq Zuid b.v. en Brisq Noord b.v. Slechts de Shared Service activiteiten, waar de administratieve diensten zijn ondergebracht, zullen ontvlochten worden.

Brisq Automation staat voor het versterken van de maak- en productie-industrie en de geautomatiseerde infrastructuur in Nederland. Dit zal bereikt worden door als automation partner de doelen van onze klanten mogelijk te maken. Van advies, via ontwerp naar realisatie en inbedrijfstelling en daarna het beheer. We zijn trots de eerste contouren van onze website www.brisq.nl te kunnen onthullen. Nog meer dan voorheen willen we met eigen medewerkers in vaste dient continuïteit kunnen bieden voor de lange termijn. Met bijna 80 professionals hebben we een enorme hoeveelheid kennis en ervaring voor u beschikbaar. De kwaliteit van ons automatiseringswerk zal nog meer aandacht krijgen, om daarmee een nog betere automatiseringspartner voor u te zijn!

Als gewaardeerde relatie blijven wij graag voor en met u werken vanuit de vestiging of unit waar u op dit moment al mee samenwerkt met dezelfde mensen en dezelfde expertise. Brisq Automation hoopt geregeld met u van gedachten te mogen wisselen om te bezien hoe u verder geholpen kan worden. En u geregeld mogen updaten met nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.

Meer informatie over Brisq Automation

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.