Ewon DataMailbox voor toegang op afstand tot machinedata

Ewon DataMailbox

HMS Networks lanceert Ewon DataMailbox, een veilige freemium cloud gebaseerde oplossing waarmee machinebouwers en fabriekseigenaren overal ter wereld makkelijk toegang hebben tot data van hun machines.

Wat is Ewon DataMailbox?

DataMailbox is een online databuffer die het mogelijk maakt om makkelijk machinedata op te halen. Het is een onderdeel van de Ewon Talk2M cloud service.

Hoe werkt het?

De Ewon Flexy routers maken verbinding met een machine en verzenden data via Ethernet of een mobiele dataverbinding naar de Talk2M cloud. De DataMailbox is onderdeel van de Talk2M cloud zodat applicatieontwikkelaars makkelijk historische data kunnen ophalen van meerdere Ewon gateways met een eenvoudige API oproep.

De resultaten

Klanten kunnen data van meerdere machines wereldwijd verzamelen via een hoog beveiligd proces om deze data op het gewenste moment te kunnen analyseren. Dit faciliteert big data analytics en dashboards voor voorspellend onderhoud en operational excellence.

Een snelle en veilige manier om toegang krijgen tot machinedata

Het is mogelijk om in een paar uur tijd een dataverbinding op te zetten, hoe complex de IT-omgeving ook is, en zo nodig op te schalen. Gebruikers kunnen met een paar muisklikken machines aan het proces toevoegen.

Met de DataMailbox als databuffer voorkomen gebruikers dat ze data verliezen, ongeacht het aantal sites waarop ze worden verzameld, aangezien de data automatisch worden opgeslagen en doorgestuurd, zodra de internetverbinding wegvalt. Gebruikers hebben daarnaast altijd toegang tot een overzichtelijke historische dataset voor analytische toepassingen.

Freemium

De DataMailbox is een freemium dienst binnen de Ewon Talk2M cloud, wat betekent dat klanten er gratis en voor onbepaalde tijd gebruik van kunnen maken. Door over te stappen op de Pro versie krijgen klanten een unieke Service Level Agreement en kunnen ze nog meer data verwerken.

De Freemium-aanpak en het toegangsgemak brengt de veiligheid niet in gevaar, aangezien de Ewon oplossingen vooroplopen op het gebied van cybersecurity.

Door deze innovatieve dienst toe te voegen aan de hardware, introduceert Ewon een eenvoudige en schaalbare geïntegreerde oplossing voor het verzamelen en verwerken van data van een onbeperkt aantal sites, zodat klanten hun efficiency kunnen verbeteren.

“In een tijd waarin het riskant en duur is om mensen toe te laten tot fabrieken, is het onze plicht om klanten een eenvoudige, veilige en schaalbare oplossing te bieden om data van verschillende sites te verzamelen, zodat gebruikers hun efficiëntie kunnen verbeteren”, aldus Francis Vander Ghinst, General Manager van de Business Unit Ewon van HMS.

Nu beschikbaar via een netwerk van partners

Om klanten te helpen de kracht van hun data te maximaliseren, heeft Ewon een robuust ecosysteem van 2000 ervaren partners opgezet, gereed om snel efficiënte en geïntegreerde oplossingen te creëren op basis van de behoeften van de klant.

Over HMS Networks

HMS Networks is de toonaangevende onafhankelijke leverancier van oplossingen voor industriële communicatie en het Industrial Internet of Things. HMS ontwikkelt en produceert producten onder de merken Anybus, Ewon, Intesis en Ixxat. Ontwikkeling en productie vinden plaats op het hoofdkantoor in Halmstad en in Ravensburg, Nijvel, Igualada, Wetzlar en Buchen. Lokale verkoop en ondersteuning worden verzorgd door vestigingen in Duitsland, VS, Japan, China, Singapore, Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland, India, het VK, Zweden, Zuid-Korea en de VAE, evenals via een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners. HMS heeft meer dan 600 mensen in dienst en rapporteerde in 2019 een omzet van SEK 1.519 miljoen. HMS is genoteerd aan de NASDAQ OMX in Stockholm, categorie Mid Cap, Informatietechnologie.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.