Machineconnectiviteit voor Ewon

machineconnectiviteit

Talk2M Easy Setup maakt machineconnectiviteit nog eenvoudiger

HMS Networks kondigt vandaag een nieuwe set functies aan in het Talk2M Easy Setup framework voor Ewon producten, met als doel het nog eenvoudiger maken van veilige remote machineconnectiviteit, -toegangsconfiguratie, en -installatie  voor machinebouwers en eindgebruikers.

Eerder in 2019 introduceerde HMS Networks Talk2M Easy Setup voor de Ewon Cosy en Flexy producten. Gebruikers kunnen nu profiteren van een nog eenvoudiger en veiliger remote machineconfiguratie, installatie en connectiviteit dankzij nieuwe functies en verbeteringen in geüpdatete versies van twee belangrijke softwarecomponenten in het Talk2M Easy Setup-framework:

De nieuwe versie van Connection Checker biedt heldere diagnoses en rapporten over de status van de verbinding en de prestaties tussen machines met een Ewon-verbinding in een fabriek en de Talk2M remote access cloud service. Gebruikers worden geïnformeerd of er een succesvolle verbinding tot stand is gebracht of niet, waarbij eventuele connectiviteitsproblemen onmiddellijk kunnen worden opgespoord. Gebruikers profiteren daarbij ook van gedetailleerde informatie over welke parameters moeten worden gewijzigd om het connectiviteitsprobleem op te lossen.

De eCatcher Remote Access software is geüpdatet voor het identificeren van IP-adresconflicten en biedt automatische herstelmogelijkheden die door HMS zijn ontwikkeld op basis van veelvoorkomende internetconnectiviteitsproblemen in het veld. Daarnaast bevat eCatcher nu ook een nieuwe beveiligingsfunctie waarmee gebruikers Talk2M Easy Setup configuratiebestanden kunnen versleutelen, met inbegrip van bijvoorbeeld instellingen voor internetconnectiviteit.

“We willen het werkzame leven makkelijker maken voor onze klanten en met de nieuwe functies in Talk2M Easy Setup gaan we dit doel zeker bereiken”, aldus Marie-Luce Bodineau, hoofd Ewon productmanagement bij HMS Networks. “Fabrieksnetwerken en internetconnectiviteit worden steeds complexer en onze schatting is dat ongeveer 70% van de gevallen van remote access ondersteuning te maken heeft met internetconnectiviteitsproblemen. In deze context zullen de bijgewerkte Talk2M Easy Setup tools toegang bieden tot een eenvoudig en veilig pad om succesvolle remote configuratie en connectiviteit te realiseren zonder de noodzaak van IT-vaardigheden.”

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ewon.biz en de kennisbank met artikelen op www.ewon.biz/support.

HMS Networks

HMS Networks is de tonaangevende leverancier van oplossingen voor industriële communicatie en het Industrial Internet of Things, IIoT. HMS ontwikkelt en produceert produkten onder de merken Anybus®, IXXAT® en eWON®. Communicatieoplossingen voor gebouwautomatisering worden aangeboden via dochteronderneming Intesis. Ontwikkeling en productie vinden plaats op het hoofdkantoor in Halmstad, in Ravensburg, Nivelles, Igualada en Wetzlar. Lokale verkoop en ondersteuning worden gedaan door vestigingen in Duitsland, de Verenigde Staaten, Japan, China, Singapore, Italië, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, India, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Zuid-Korea en de Verenigde Arabische Emiraten, evenals via een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners. HMS heeft meer dan 600 mensen in dienst en rapporteerde in 2018 een omzet van 1 366 miljoen SEK. HMS is genoteerd aan de NASDAQ OMX in Stockholm in de categorie Mid Cap, Information Technology.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie