Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

H2Makers een Meet-Up

31 augustus 2023 van 15:00 tot 17:00

De missie van H2Makers is om de waterstof maakindustrie te laten groeien in de komende jaren. H2Makers wil de maakindustrie laten zien wat voor waterstof oplossingen er op de markt komen. Zodat ondernemers weten waar de waterstofmarkt naartoe beweegt.

Op donderdag 31 augustus 2023 organiseert H2Makers een Meet-Up bij Platform Zero in Rotterdam. H2Makers nodigt bedrijven uit die iets kunnen vertellen over hun vraag aan de maakindustrie. O.a. het Rotterdamse Zepp Solutions is aanwezig. Een groeiend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van brandstofcelmodules waarin alle benodigde componenten geïntegreerd zijn die nodig zijn voor de productie van elektriciteit uit waterstof, van lucht- tot waterstoftoevoer en van hard- tot software. Ook Watermeln staat op het podium. Dit bedrijf levert geïntegreerde, op waterstof gebaseerde aggregaten voor evenementen en andere toepassingen.

Beide bedrijven zitten in een boeiende groeifase waarin zij straks zowel moeten opschalen in productie als de afzet in de markt. Daarvoor zijn partners nodig die componenten kunnen leveren, assemblage kunnen regelen en partners die in deze oplossingen een nieuwe kans in de markt zien.

Aanmelden, locatie, tijd

Heb jij een maakbedrijf en zie jij kansen in de waterstofmarkt? Meld je dan uiterlijk 24 augustus aan voor de H2Makers Meet-Up.

Locatie: Platform Zero (M4H)

Tijd: 15:00 – 17:00

Gegevens

Datum:
31 augustus 2023
Tijd:
15:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://hidelta.nl/event/h2makers-meet-up/

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl