Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Flexibel vraagvermogen in elektrisch gedreven industriële processen

14 maart 2024 van 09:00 tot 17:00

Deze call richt zich op onderzoek waarmee drempels voor het in gang zetten van de gewenste transitie binnen de procesindustrie kunnen worden weggenomen. Het doel van de collaboratieve workshops is om krachten te bundelen en vernieuwende samenwerking tussen onderzoekers en maatschappelijke partijen te stimuleren en faciliteren.

De ingediende initiatieven binnen deze call vormen de inhoudelijke basis voor de collaboratieve workshops die onderdeel uitmaken van de subsidieprocedure. Ter voorbereiding op de workshops zullen de projectideeën op de onderzoeksprogrammapagina van deze call worden gepubliceerd zodat alle deelnemers een overzicht hebben van de initiatieven en de deelnemers. Tijdens de workshops kunt u kennismaken met onderzoekers en partijen die geïnteresseerd zijn in het thema en kansen verkennen voor samenwerking om eventueel gezamenlijk tot een aanvraag te komen.

Organisator

NWO
Telefoon
+31 (0)70 3440640
E-mail
nwo@nwo.nl
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl