Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aqua Nederland

19 maart 2024 van 09:30 tot 21 maart 2024 van 17:00

Aqua Nederland Vakbeurs voor de nationale waterbranche

Aqua Nederland Vakbeurs voor de nationale waterbranche vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Het is de enige nationaal georiënteerde waterbeurs waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners in kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Met de komst van Next Level, de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping, breidt het platform voor de (afval)watermarkt verder uit. Door de plaatsing van een extra roltrap centraal op de beursvloer wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van Aqua Nederland Vakbeurs. Met deze extra ruimte wordt een volledig aanbod in waterthema’s gepresenteerd in de vorm van workshops, kennissessies en advies, naast de traditionele marktplaats waarin de combinatiebeurs nog steeds ieder jaar groeit.

Verbreding in waterthema’s

Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs wordt uitgebreid ingespeeld op actuele vraagstukken met betrekking tot de klimaatadaptieve stad en energieneutrale oplossingen. Daarnaast worden er een speciale kennisdagen ingericht voor de bezoekers uit de waterschappen, drinkwaterbedrijven en de industrie.

Next Level is compleet ingericht voor advies, netwerken, innovaties en kennissessies gericht op de bovengenoemde belangrijke thema’s. Hierdoor is de bovenverdieping extra interessant voor beleidsmakers, projectontwikkelaars of adviseurs op dit gebied. Ontdek hoe u met krachtige nieuwe inzichten en kennis de uitdagingen aan kunt gaan samen met de markt.

Waarom Aqua Nederland Vakbeurs bezoeken?

Aqua Nederland Vakbeurs is uitgegroeid tot hét toonaangevende moment voor de nationale waterbranche. Als waterschap, drinkwaterbedrijf of industrieel bedrijf mag u hier zeker niet ontbreken. Exposanten tonen u hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie.

Nationale waterbeurs
De enige nationaal georiënteerde waterbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners in kennis en innovaties
Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs u een breed scala aan kennis en innovaties.

Gastvrij Evenementenhal Gorinchem
Door de unieke Full Service Formule geniet u gedurende uw gehele bezoek van gratis uitgebreide catering op de beursvloer.​

U haalt de laatste kennis over producten en diensten bij exposanten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. De exposanten van Aqua Nederland Vakbeurs zijn voornamelijk fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- of tussenhandelaars uit de onderstaande segmenten:

  • Machines en uitrusting voor water, afvalwater en gas
  • Afvalwater en waterbehandeling
  • Milieutechnologie
  • Rioolbeheer en stedelijk watermanagement
  • Laboratorium technologie
  • Advies en engineering
  • Technische diensten
  • Branche organisaties, media en onderzoeksinstelling

Meer informatie

Gegevens

Begin:
19 maart 2024 van 09:30
Einde:
21 maart 2024 van 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.aquanederland.nl/

Organisator

Easyfairs Gorinchem
Telefoon
+31 (0)183 680 680
E-mail
gorinchem@evenementhal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl