Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

D2M – Design to Manufacturing

27 maart 2024 van 10:00 tot 28 maart 2024 van 20:00

D2M, ofwel Design to Manufacturing is het netwerk- en demo event bij uitstek die de volledige keten van de maakindustrie samen brengt. De eerste editie mocht meteen 1832 professionals uit de ontwerp-, maakindustrie en machinebouw en 189 studenten creatief-technisch onderwijs ontvangen.

Geopolitiek, reshoring uit Azië en Oost-Europa, krappe voorraden aan materialen-, componenten en lange termijn tekorten aan operatoren, nopen de volledige Benelux maakindustrie om niet alleen sterker te automatiseren, maar vooral de meer geavanceerde maaktechnologie in huis te halen. Kleinere series, complexere bewerkingen met hogere marges zijn het speerpunt voor dit decennium.

De exponentiële shift naar Industry 4.0 en digitalisering voltrekt zich in ijltempo, en niet in het minst bij metaal -en kunststoffenbewerking en in de machinebouw. Alle business units (vroeger vaker standalone) van een toekomstgerichte maakorganisatie transformeren tot 1 interactief en wendbaar ecosysteem. De klant van morgen wil zakendoen met maakbedrijven die sterk online inzetten en snelle designconfiguratie en ordering mogelijk maken, met een korte time-to-market, goed georganiseerde toeleveringsketens en flexibele voorraden.

Kortom, de nieuwe waardeketen van het slimme maakbedrijf vereist een dynamische en digitale integratie van alle relevante processen in combinatie met het gebruik van innovatieve productie-en designtechnieken. From Design to Manufacturing (D2M) biedt het antwoord op deze uitdagingen en brengt u een alomvattende mix aan exposanten die antwoorden bieden op alle onderdelen van de keten.

From Design to Manufacturing (D2M) brengt u de antwoorden in een gezellige netwerksetting mét tevens een centrale “machinery demo zone” waar u actieve demo’s van onze exposanten kunt verwachten. Zowel Industriële designers, productontwikkelaars, R&D teams als productie gerelateerde C-levels/afdelingshoofden vinden op Design to Manufacturing een compleet en representatief Benelux aanbod om alle punten tussen ontwerpen en maken te verbinden.

Bezoekers

  • Metaal-, kunststoffen- en composietbewerking en -transformatie
  • Machinebouw, hightech systems & mechatronica
  • Industriële co-creatie, design, productontwikkeling
  • Elektronica, componenten- en apparatenbouw, precisietechniek & fijnmechanica
  • Engineering- en automatiseringsdiensten
  • Industriële toelevering, Tier 1 & 2, maakbedrijven en beschutte werkplaatsen
  • Aerospace, automotive, energy
  • Maakindustrie

Gegevens

Begin:
27 maart 2024 van 10:00
Einde:
28 maart 2024 van 20:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.d2m.be/nl/

Organisator

Industrial Fairs
Telefoon
+32 (0)56 21 30 32
E-mail
info@industrialfairs.com
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl