Vakbeurs voor industriele warmtewisselaars

industriele warmtewisselaars

Vakbeurs voor industriele warmtewisselaars en warmteoverdrachtstechnologie 2020 voor het debuut in Düsseldorf

Industriele warmteterugwinning, industriele warmtewisselaars en warmteoverdrachtsystemen staan in het middelpunt van WTT-Expo, de internationale vakbeurs die van 30 maart tot 1 april 2020 voor het eerst in het kader van Tube Düsseldorf in het Düsseldorfse beurscentrum wordt gehouden.

Er is vraag naar energie-efficiënte systemen voor warmteoverdracht: energie wordt steeds meer een belangrijke kostenfactor voor bedrijven. Als gevolg daarvan investeren vooral productiebedrijven weer meer in energie-efficiëntie. Volgens de huidige “Energieeffizienz-Index (EEI)” geeft bijna driekwart van alle bedrijven meer dan 10% van hun totale investering hieraan uit.

Op WTT-Expo zullen exposanten uit de sectoren van de industriële verwarmings- en koeltechniek opnieuw laten zien hoe bedrijven tegen geoptimaliseerde kosten kunnen produceren en tegelijkertijd een duurzame bijdrage kunnen leveren aan het minimaliseren van de uitstoot.

Reden genoeg voor de Messe Düsseldorf om de driedaagse WTT-Expo als onafhankelijke vakbeurs in hal 7.1 te houden in het kader van Tube 2020.

Inhoudelijk past het segment van de moderne industriele warmtewisselaars perfect bij de internationale Portfolio Metals and Flow Technologies met de beurzen Tube, VALVE WORLD EXPO, METEC en THERMPROCESS.

De organisatoren verwachten dat de exposanten van WTT-Expo uit Duitsland en de omringende landen aanwezig zijn, die apparatuur, apparaten, producten en diensten van industriele warmtewisselaars en warmteoverdrachttechnologieën zullen tentoonstellen. De uitgebreide line-up van deze beurs strekt zich uit van de planning en de bouw tot het complexe gebied van het onderhoud.

Meer informatie

Hannover Messe 2020 krijgt vernieuwde opzet

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie