eMANAGE: eenvoudig uploaden, delen en managen in de cloud

24
eMANAGE EPLAN

EPLAN eMANAGE: eenvoudig uploaden, delen en managen van projecten in de cloud

De digitale transformatie van engineering is aan een opmars bezig. Als onderdeel van zijn clouddiensten presenteert EPLAN nu een nieuwe service voor projectoverschrijdende samenwerking: EPLAN eMANAGE. Gebruikers van het EPLAN Platform kunnen projecten uploaden naar de cloudomgeving en vervolgens delen met anderen, zodat zij eraan kunnen werken. De gratis versie werd half maart gelanceerd – een uitgebreide, betaalde versie volgt in augustus 2021.

Innovatieve clouddiensten en de systemen van het EPLAN Platform worden steeds verder geïntegreerd. Als eerste stap werd half maart de nieuwe softwareoplossing EPLAN eMANAGE Free gelanceerd. Deze gratis, cloudgebaseerde software maakt eenvoudig uploaden van projecten van het EPLAN Platform naar de beveiligde ePULSe cloud-omgeving mogelijk. In augustus wordt een betaalde versie van de software uitgebracht, met meer functionaliteiten.

Projectoverschrijdende samenwerking

EPLAN eMANAGE maakt het makkelijk om projecten in de cloud te uploaden, te managen en te delen. Het huidige ecosysteem van industriële automatisering wordt gekenmerkt door veel media discontinuïteiten bij het verwerken en overdragen van documentatie. eMANAGE kan hiervoor voordelen bieden. Het EPLAN Platform kan via deze nieuwe cloud-service fabrikanten van schakelkasten en paneelbouwers, OEM’s en systeemintegratoren, evenals machine- en fabriekssysteemoperators in een netwerk opnemen. Ze werken daarbij samen in een centraal project dat op het EPLAN Platform kan worden gesynchroniseerd via eMANAGE.

Duidelijke toegangsrechten en roltoewijzingen garanderen databeveiliging en bieden flexibiliteit voor projecttoegang. Gebruikers van EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Panel profiteren nu al van deze geïntegreerde processen, waarbij ze hun projecten makkelijk kunnen uploaden naar de cloud en voor verdere verwerking kunnen terughalen naar het EPLAN Platform.

Directe datatransfer naar EPLAN eVIEW

Gebruikers kunnen hun projectdata ook met één klik direct in EPLAN eVIEW publiceren. Dit biedt, mensen die reviewen en bewerken, de mogelijkheid om complete projecten te bekijken en van commentaar te voorzien. Dankzij deze duidelijke, centrale beschikbaarheid in de cloud, ondersteunt eMANAGE zo projectdeelnemers bij het snel zoeken naar specifieke inhoud.

Gesynchroniseerde, actuele data

EPLAN eMANAGE betekent dat het EPLAN project gesynchroniseerd is voor alle projectdeelnemers en belanghebbenden. Wijzigingen in het project zijn zichtbaar voor alle deelnemers en de projectdocumentatie is altijd actueel – gedurende de gehele projectlevenscyclus en zelfs tot en met de operationele en servicescenario’s. Klik hier voor meer informatie of volg de presentatie van Marijn Roels tijdens het Let’s EPLAN event – The Next Step in Efficient Engineering op 20 mei. Inschrijven kan gratis via de site.

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.