Draadloze CPU-Communicatie met de WiFi-C en WiFi-Pro

Draadloze CPU-communicatie

Met de compacte WLAN-adapters WiFi-C en WiFi-Pro van SIGMATEK is efficiënte draadloze CPU-communicatie mogelijk.

Met behulp van de WiFi-adapters kan de netwerkkabel eenvoudig worden vervangen. Automatisering kan dus economisch worden geïntegreerd in het bestaande interne IT-systeem – als er geen bedrade infrastructuur beschikbaar is. Een bijkomend voordeel is een eenvoudige, handige online verbinding voor onderhoud. De adapters werken in de 2,4 GHz frequentieband en kunnen wereldwijd zonder beperkingen worden gebruikt. Het Plug&Play WiFi-C -apparaat, dat als client fungeert, is reeds beschikbaar. WiFi-Pro is gepland voor verdere ontwikkeling, waarbij de adapter kan worden geconfigureerd als client of access point.

WiFi-C

WiFi-C kan eenvoudig worden aangesloten op elke bestaande infrastructuur met een draadloze router. Door verbinding te maken via de router met een laptop, zijn alle servicefuncties beschikbaar – uiteraard met de gebruikelijke transmissiebeveiliging en specifiek wachtwoord.

WiFi-Pro

Bij het gebruik van WiFi-Pro, kan u instellen of deze wordt gebruikt als client, zoals bij de WiFi-C of als access point. Bij deze laatste is er geen extra netwerk nodig om een verbinding te maken tussen de besturing en de laptop, evenals tablet of smartphone.

Beide varianten ondersteunen de USB A-interface. Met het geïntegreerde software engineeringplatform LASAL kan de besturing comfortabel worden geprogrammeerd via een virtuele verbinding. Kant-en-klare Classes en visualisatie componenten voor het selecteren van toegangspunten en het invoeren van wachtwoorden zijn beschikbaar.

Meer informatie: SigmaControl

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.