D&F Safety Culture – alle veiligheidscultuurspecialisten bij elkaar

Veiligheidscultuurspecialisten

De veiligheidscultuurspecialisten van D&F en Alfabeeld gaan verder onder één naam: D&F Safety Culture

Vanaf vandaag gaan het team veiligheidscultuurspecialisten van Safety Culture van D&F en Alfabeeld B.V. verder onder de naam D&F Safety Culture. Alle informatie, artikelen, diensten en trainingen zijn samengebracht op een nieuwe website. Hiermee bieden zij één overzichtelijk platform omtrent het thema Veiligheidscultuur.

Overname

In 2019 is Alfabeeld overgenomen door D&F Consulting. Sindsdien is er een krachtige samenwerking ontstaan op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag en hebben zij besloten de dienstverlening van beide bedrijven samen te brengen onder het label D&F Safety Culture.

Nieuwe website met veiligheidscultuurspecialisten

Vanaf heden kunt u voor vragen, informatie en inspiratie rondom veiligheidscultuur en -gedrag terecht op hun nieuwe website. Hier zijn de diensten vanuit beide bedrijven samengebracht en delen zij inhoudelijke kennis via artikelen, webinars, actuele nieuwsitems en referenties van uitgevoerde projecten.

Uniek aanbod

Door veiligheidskunde, gedragspsychologie en veranderkunde te combineren bieden zij organisaties duurzame oplossingen voor de verbetering van de veiligheidscultuur. D&F ondersteunt in de vorm van advies, begeleiding, coaching en training. Omdat iedere cultuur haar eigen kenmerken heeft, zorgen zij voor een maatwerk safety-oplossing die werkbaar is in de dagelijkse praktijk.

Over Alfabeeld, veiligheid en gedrag

Alfabeeld is als advies- en trainingsbureau al ruim 25 jaar actief op het gebied van veiligheidscultuur, veiligheidsgedrag en organisatieontwikkeling bij talloze bedrijven in verschillende branches, waaronder industrie, logistiek, infra, food, chemie en overheidsinstanties. Een aantal bekende trajecten van Alfabeeld zijn het opleiden van veiligheidsambassadeurs, train-de-trainer programma’s en leiding geven aan veiligheid.

Over D&F Consulting

D&F bestaat ook al ruim 25 jaar als een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, ATEX en veiligheidsmanagement, veiligheidscultuur en -gedrag. De veiligheidscultuurspecialisten verzorgen vanuit deze verschillende expertises talloze veiligheidstrajecten bij bedrijven in verschillende branches, zoals infra, industrie, food, renewables, chemie en overheid.

Het Safety Culture team van D&F voert dagelijks veiligheidcultuurtrajecten uit bij klanten. Het door D&F geschreven boek Brainsafe®, in 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur is een welbekende titel onder veiligheidsspecialisten en veiligheidskundigen.

Ondersteuning veiligheidscultuurspecialisten vanuit een breed veiligheidsperspectief

Met de specialistische kennis van zowel technische veiligheid als veiligheidscultuur en -gedrag biedt D&F ondersteuning vanuit een breed veiligheidsperspectief met als doel om de veiligheid binnen organisaties naar een hoger niveau te brengen en incidenten te voorkomen. Dit doen de veiligheidscultuurspecialisten met enorm veel passie, enthousiasme en betrokkenheid. Na een veilige werkdag weer gezond naar huis dan ook hun motto.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie