B&R servoaandrijving ACOPOS P3 is nu beter beschermd

ACOPOS P3

De compacte servoaandrijving van B&R is geschikt voor gebruik in agressieve atmosferische  omgevingen en bij temperaturen tot -25°C. De elektronica van de ACOPOS P3 is door een speciale coating standaard nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Hierdoor kan de servoaandrijving ACOPOS P3 nu gemakkelijk gebruikt worden onder extreme omstandigheden zoals in windturbine. Toepassingen in gekoelde ruimtes of in zeer stoffige omgevingen, zoals in de textielindustrie, zijn ook mogelijk. Extra dure speciale hardware is niet langer nodig, wat de kosten verlaagt.

ACOPOS P3 uitvoerig getest

Om te garanderen dat de hardware van de ACOPOS P3 betrouwbaar blijft presteren, voert B&R uitgebreide omgevingstesten uit. Het testen wordt in overeenstemming met internationale normen en voorschriften uitgevoerd in een volledig geaccrediteerd eigen testlaboratorium en in gecertificeerde externe testfaciliteiten.

Over B&R

B&R is een automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en vestigingen over de hele wereld. Sinds 2017 is B&R een businessunit van de ABB Group. Als leverancier van industriële automatisering, combineert B&R state-of-the-art technologie met geavanceerde engineering om klanten in vrijwel elke industrie te voorzien van complete oplossingen voor machine- en fabrieksautomatisering, motion control, HMI en geïntegreerde veiligheidstechnologie.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie