Online analyse systeem voor nauwkeurige meting van water parameters

Online Analyse Systeem

Het modulaire Online Analyse Systeem van Bürkert voor het meten van de water kwaliteit is nu ook leverbaar als compacte field unit. De parameters kunnen vrij worden gekozen en de data kunnen worden geëvalueerd via een digitaal interface.

Het meten van de waterkwaliteit is in veel sectoren essentieel. Of het nu bijvoorbeeld gaat om drinkwaterbereiding, drinkwaterdistributie, zeewater ontzilting of voeding- en farma processen: de kwaliteit moet continu worden gecheckt, de gegevens dienen te worden opgeslagen en fouten moeten worden gedetecteerd. Het bekende modulaire Online Analyse systeem type 8905 van Bürkert Fluid Control Systems is nu verder ontwikkeld met een decentrale analyse module.

De decentrale module kan tot 6 parameters worden uitgerust en verzorgt de volledige communicatie met uw procesbesturing. Meerdere modules kunnen op verschillende plaatsen in uw procesinstallatie worden ingebouwd en onderling middels 1 voeding- en datacommunicatiekabel worden verbonden. Op elke plaats in uw proces kunt u hierdoor de terplekke gewenste parameters bewaken. Beschikbare parameters zijn : pH, geleidbaarheid, redox potentiaal, troebelheid en chloor/chloor dioxide. Door gebruik te maken van het zogenaamde EDIP (Efficient Device Integration Platform) en grafische programmering f(x), kunnen alle parameters worden aangepast en individuele alarm waardes worden gegenereerd. Bürkert kan ook samen met u een compleet klantspecifiek systeem opbouwen.

Klik hier voor meer informatie

Over Bürkert Fluid Control Systems

Bürkert Fluid Control Systems is een van de toonaangevende producenten in de wereld van meet-en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen. De oplossingen van Bürkert worden toegepast binnen een brede range van industrieën en verschillende applicaties; van brouwerijen en laboratoria tot de medische wereld, bio- engineering en ruimtevaart technologie. Met ons portfolio van meer dan 30,000 producten is Bürkert de enige producent die alle componenten benodigd voor het meten en regelen van gassen en vloeistoffen zelf produceert; van magneetventielen tot procesafsluiters en analytische ventielen en sensoren tot pneumatiek ventieleilanden.
Het hoofdkantoor van Bürkert is gevestigd in het Zuid-Duitse Ingelfingen. Wij beschikken over een uitgebreid sales netwerk verspreidt over 36 landen en tellen wereldwijd meer dan 2.800 medewerkers. Bürkert ontwikkeld voortdurend klantspecifieke oplossingen en innovatieve producten in 4 research centra en 5 systeemhuizen ( in Duitsland, China en Amerika).

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Procesindustrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.