Award: FAULHABER “Preferred Technology Partner”

Preferred Technology Partner

Award: FAULHABER is de eerste “Preferred Technology Partner” van Heidelberger Druckmaschinen AG

Heidelberger Druckmaschinen AG heeft zich bewezen als een betrouwbare partner met veel innovatieve kracht voor de wereldwijde druksector. De missie van het bedrijf is het vormgeven van de digitale toekomst van deze sector. Als erkenning voor de uitzonderlijke technologische prestaties en de innovatieve ondersteuning onderweg naar dit doel, heeft Heidelberg zijn partner FAULHABER nu erkend als “Preferred Technology Partner”.

FAULHABER is bijzonder tevreden met deze erkenning, omdat het de eerste keer is dat Heidelberger Druckmaschinen AG zo’n soort titel verleent aan een leverancier. In zijn toelichting benadrukt Heidelberger de uitzonderlijke technologische knowhow van FAULHABER en de moderne productieprocessen, die leiden tot doordachte oplossingen voor complexe technische problemen.

De Preferred Technology Partner award vormt ook een nieuw hoogtepunt in een reeks, omdat FAULHABER de afgelopen jaren bij Heidelberger ook al de titel “Preferred Supplier” veroverde in de productgroep “Electric Drives”.

Voor deze categorie spelen diverse prestatie-indicatoren een rol in de evaluatie. Hierbij gaat het onder andere om het nulafwijkingspercentage in de product- en proceskwaliteit, continue verbetering, een partnerschap op basis van samenwerking en betrouwbare logistiek. Helmut Braun, hoofd Quality Assurance/Electronics Procurement bij Heidelberger: “FAULHABER heeft ons in al deze aspecten kunnen overtuigen.”

Sebastian Huber, Senior Manager Purchasing: “FAULHABER heeft zijn uitstekende prestaties in het verleden al bewezen in de samenwerking met Heidelberger, wat de afgelopen vier jaar ieder jaar is beloond met de titel van “Preferred Supplier”. We waarderen FAULHABER als een betrouwbare partner en verlenen de Award voor Preferred Technology Partner dan ook bijzonder graag aan FAULHABER voor zijn bijdragen aan onze technische innovaties en kostenoptimalisatie.”

Kai Albrecht, Senior Manager R&D: “FAULHABER is een sterke partner voor de realisatie van technologisch complexe projecten. Het bedrijf houdt rekening met onze hoge vereisten op het gebied van aandrijftechniek en levert oplossingen op maat. We hechten veel waarde aan onze samenwerking en ook aan de efficiënte ontwikkeling van passende oplossingen voor ons bedrijf.”

FAULHABER is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en inzetten van hoognauwkeurige miniatuuraandrijvingssystemen, servocomponenten en aandrijfelektronica met tot wel 250 Watt uitgangsvermogen. Hierbij hoort naast het uitvoeren van klantspecifieke totaaloplossingen ook een uitgebreid aanbod aan standaardproducten zoals borstelloze motoren, DC-minituurmotoren, stappenmotoren, encoders en motion controllers. Het FAULHABER-handelsmerk wordt over de hele wereld erkend als symbool van kwaliteit en betrouwbaarheid in complexe toepassingsgebieden zoals medische technologie, fabrieksautomatisering, precisie-optica, telecommunicatie, lucht- en ruimtevaart en robotica. Van de krachtige DC-motor met een continukoppel van 224 mNm tot aan de delicate microaandrijving met een buitendiameter van 1,9 mm omvat het portfolio van FAULHABER meer dan 25 miljoen mogelijkheden om voor elke toepassing een optimaal aandrijfsysteem samen te stellen. Deze modulaire technologie is tevens de basis voor aanpassingen waarmee we op bijzondere klantenwensen voor speciale uitvoeringen in kunnen gaan. Meer informatie.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.