Aandrijfsysteem online berekenen

Aandrijfsysteem

Aandrijfsysteem online van FAULHABER snel en eenvoudig vinden

Met de gebruiksvriendelijke FAULHABER aandrijvingsselectie-tool kunt u exact bepalen welk FAULHABER aandrijfsysteem u nodig heeft voor uw projecten. Daarna kunt u uw specifieke aanvraag doen. De ideale oplossing voor ontwikkelaars en application engineers – vooral als ze snel informatie nodig hebben.

Er is maar weinig informatie nodig, zoals toerental en koppel, om snel het passende aandrijfsysteem te vinden. Een makkelijk te lezen lijst met de belangrijkste parameters toont de berekende keuzes. De lijst kan nog korter worden gemaakt door slim filteren tot de meest geschikte aandrijfoplossingen over zijn gebleven. Hiervoor is er een vergelijkingsfunctie voor maximaal drie varianten. De volledige productgegevens worden direct in een tabel weergegeven.

Als een bepaalde motorserie of een special serie van motor- en transmissiecombinaties van een aandrijfsysteem al relevant zijn, kan deze van tevoren worden geselecteerd en kan de oplossing op basis hiervan en de vereiste prestaties worden berekend. Merk verder op dat de FAULHABER aandrijvingsselectie-tool ook de wijzigingen in de elektriciteits-karakteristieken als gevolg van verwarming van de motor meeneemt in de thermische (“warme”) berekening.

Heeft u eenmaal het aandrijfsysteem gevonden dat bij uw eisen past, dan kunt u hierover direct bij FAULHABER navraag doen met de speciaal hiervoor beschikbare functie. Een sales engineer kan dan contact met u opnemen.

De FAULHABER aandrijvingsselectie-tool wordt gestaag uitgebreid met meer aandrijvingstypes, producten en functionaliteit. In de toekomst zult u daarom in een vroeg stadium van de ontwikkeling van uw toepassingen een geschikte aandrijfsysteem kunnen vinden.

FAULHABER is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en inzetten van hoognauwkeurige miniatuuraandrijvingssystemen, servocomponenten en aandrijfelektronica met tot wel 200 Watt uitgangsvermogen. Hierbij hoort naast het uitvoeren van klantspecifieke totaaloplossingen ook een uitgebreid aanbod aan standaardproducten zoals borstelloze motoren, DC-minituurmotoren, stappenmotoren, encoders en motion controllers.

Het FAULHABER-handelsmerk wordt over de hele wereld erkend als symbool van kwaliteit en betrouwbaarheid in complexe toepassingsgebieden zoals medische technologie, fabrieksautomatisering, precisie-optica, telecommunicatie, lucht- en ruimtevaart en robotica.

Van de krachtige DC-motor met een continukoppel van 200 mNm tot aan de delicate microaandrijving met een buitendiameter van 1,9 mm omvat het portfolio van FAULHABER meer dan 25 miljoen mogelijkheden om voor elke toepassing een optimaal aandrijfsysteem samen te stellen. Deze modulaire technologie is tevens de basis voor aanpassingen waarmee we op bijzondere klantenwensen voor speciale uitvoeringen in kunnen gaan.

Meer informatie

Lees ook:
Het juiste handlingsysteem in een mum van tijd
Nieuwe reeks frameless borstelloze motoren

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie