7-inch bedieningspaneel met rvs front

25
Bedieningspaneel met rvs front
Het nieuwe ETT 736 bedieningspaneel van SIGMATEK met rvs front (IP65)

Met een robuust, maar elegant ontworpen rvs front (IP65) is het 7″ inbouw ETT 736 bedieningspaneel de juiste keuze voor toepassingen met strenge hygiënische eisen. Voorbeelden hiervan zijn de farmaceutische, voedsel- en verpakkingsindustrie, waar bedieningsapparaten vaak en grondig moeten worden gereinigd en een front zonder vuile randen een groot pluspunt is.

Het fanless wide screen HMI scherm is uitgerust met een EDGE2 Technology dual-core processor, 8 digitale ingangen en 8 kortsluitvaste digitale uitgangen. Met 1x USB 2.0, (Type A), 1x USB-OTG, 2x Ethernet 10/100 en 1x CAN zijn diverse standaard interfaces voorzien voor een flexibele systeemaansluiting.


De geïntegreerde printplaten van het bedieningspaneel met rvs front hebben een oppervlaktebehandeling gehad en zijn  daarmee bestand tegen omgevingsvocht. Het analoge resistieve single-touch screen dat wordt gebruikt, zorgt voor een betrouwbare werking – zelfs bij gebruik van op zout gebaseerde reinigings vloeistoffen.

Met 800 x 480 pixels, biedt het 7-inch WVGA TFT-kleurendisplay voldoende ruimte voor een duidelijke visualisatie. De applicatie kan comfortabel worden geprogrammeerd met behulp van de all-in-one software engineeringtool LASAL. Vooraf gedefinieerde add-ons met programma- en weergave-elementen voor veel machinefuncties verkorten de engineeringtijd enorm.

Meer informatie over dit bedieningspaneel met rvs front

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

 

Leveranciers besturings- en netwerksystemen