Drukknoppen EAO Serie 82 met verbeterde bescherming

11
Drukknoppen

Drukknoppen met ingegoten IP67 bescherming aan de voor- en achterzijde en geïntegreerde M12 connector

EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs) heeft de robuuste en aantrekkelijke Serie 82 uitgebreid met een ingegoten drukknop en M12 connector. Deze nieuwe versie is beschikbaar voor een aantal geselecteerde drukknoppen binnen de Serie 82 en hebben volledige IP67 bescherming aan de voor- en achterzijde en kunnen snel gemonteerd worden.

Het komt vaak voor dat drukknoppen en signaalarmaturen blootgesteld worden aan extreem zware bedrijfsomstandigheden. Bijvoorbeeld in de voedsel- en drankenindustrie, waar alkalische reinigingsmiddelen en corrosie de drukknoppen ernstig kunnen aantasten. Bovendien vereisen externe factoren, zoals moeilijk te verwijderen vuil, fijn stof, sterke trillingen en schokken – die vaak voorkomen in toepassingen voor zware en speciale voertuigen – dat de drukknoppen een zeer hoge weerstand bieden.

Veelvoorkomende toepassingen

  • Voedsel- en drankenindustrie
  • Zware en speciale voertuigen
  • Bussen en touringcars
  • Maritieme toepassingen

De ingegoten versie van de Serie 82 voldoet aan de strenge vereisten en biedt een verbeterde, betrouwbare bescherming. De aantrekkelijk ontworpen verlichte drukknoppen hebben een roestvaststalen SUS 316L behuizing en een Tritan lichtgeleider, bestendig tegen reinigingsmiddelen. Dit biedt bescherming tegen slijtage en zorgt voor een consistente helderheid van zowel de punt- als de ringverlichting.

Voordelen van de ingegoten versie

  • Volledige IP67 bescherming voor de verlichte drukknoppen
  • Tritan lichtgeleiders, bestendig tegen reinigingsmiddelen
  • SUS 316L roestvaststalen behuizing
  • Hoge weerstand tegen trillingen en schokken
  • Duurzame M12 connector en snelle montage
  • 24 VDC verlichte versies met rode, groene, witte of blauwe LED’s

Ingegoten en met M12 connector verkrijgbaar. Tijdbesparend door de snelle montage. De achterzijde voldoet aan IP67 dankzij de ingegoten schakelaar en connector, waardoor de schakelaar een volledige en betrouwbare bescherming heeft. De ingegoten versie biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen trillingen en schokken.

Meer informatie

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.