Snel een automatiseringsapparaat voorzien van communicatieprotocol

Hilscher

De embedded modules van Hilscher bieden een uitstekende oplossing om een veldbus– of Real-Time Ethernet-interface te integreren in een automatiseringsapparaat. Met hun compacte formaat, hoge prestaties en betrouwbaarheid zijn deze modules perfect geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de industrie.

Producenten van bijvoorbeeld drives of controllers kunnen op deze manier snel zorgen dat hun product wordt uitgevoerd met een gangbare industriële netwerkaansluiting.

Het embedded portfolio van Hilscher bevat oplossingen voor een breed scala aan vereisten. Deze of-the-shelf producten maken een snelle time-to-market mogelijk. Hierdoor worden de ontwikkelingstijd en de ontwikkelingskosten aanzienlijk verlaagd.

Helmholz Benelux voegt nog meer waarde toe aan de embedded modules door hun expertise en ervaring in de industriële automatisering. Het bedrijf biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitgebreide technische ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat klanten de beste oplossingen voor hun behoeften vinden.

Het portfolio van Hilscher is op te delen in vier niveaus aan oplossingen. Het begint met een insteekmodule in een IP40 behuizing. Het automatiseringsapparaat wordt dan uitgevoerd met een ruimte waarin deze insteekmodule door de gebruiker van het apparaat kan worden geplaatst.

Bij de verdere niveaus worden de modules telkens binnen de behuizing van het automatiseringsapparaat geïntegreerd. Het zijn allen embedded modules die op de electronica module van het apparaat worden gemonteerd.

Meer informatie bij Helmholz Benelux

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie