Schneider Electric introduceert een nieuwe generatie motorstarters

Motorstarters

Deze serie motorstarters biedt industriële gebruikers een duurzamere, robuustere en gebruikersvriendelijkere oplossing met een reeks nieuwe technische eigenschappen.

Al bijna 100 jaar biedt Schneider Electric met de TeSys serie de meest robuuste en innovatie producten op het gebied van motorbesturing. Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric deze herfst een nieuwe generatie motorstarters, welke de huidige TeSys GV en TeSys D serie zal gaan vervangen.

Nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen

De naam van de nieuwe Tesys Deca-serie is afgeleid van de bestaande TeSys D contactoren en biedt een scala aan nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen:

  • Wereldwijde certificatie: TeSys Deca contactoren zijn robuuster voor directe vuurhitte, waardoor ze voldoen aan de EN60335-1-norm voor elektro-huishoudelijke toepassingen en de HVAC-industrie.
  • Eenvoudige installatie: De nieuwe contactoren zijn zeer eenvoudig te installeren dankzij de gepatenteerde EverLink-aansluitingen en de multistandard schroeven die compatibel zijn met alle Philips en Pozidriv schroevendraaiers.
  • Hoge contact betrouwbaarheid: De TeSys Deca range biedt een hoge contact betrouwbaarheid voor alle mogelijkheden toepassingen, wat resulteert in snellere inbedrijfstelling.
  • Preventieve onderhoudsplanning: Dankzij EcoStruxure Facility Expert genereer je met slechts enkele klikken een preventief onderhoudsplan met behulp van speciaal ontwikkelde TeSys Deca sjablonen.
  • 24/7 toegang tot documentatie: Om jou altijd toegang te geven tot de productinformatie en de installatiehandleiding, vind je een QR-code op elke TeSys Deca.

Een motorstarter voor elke applicatie

Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric een generatie motorstarters, te gebruiken van eenvoudige elektrische toepassingen tot de zwaarste industriële applicaties. TeSys Deca dekt alle belangrijke motorvermogens van 3.7 kW to 75 kW. Daarmee biedt het oplossingen tussen het TeSys Micra aanbod, dat vermogens lager dan 3 kW dekt en het TeSys Giga aanbod, dat vermogens boven 75 kW dekt. Samen vormt het een volledig assortimenten aan TeSys motorstarters.

Introductie uniforme kleurstelling van TeSys producten

Met ingang van oktober 2021 zullen de kleuren van de behuizing van de producten binnen het portfolio TeSys K, TeSys D, TeSys GV, TeSys CAD en TeSys LRD aangepast worden naar de nieuwe kleurenstandaard en merkrichtlijnen voor Schneider Electric componenten. Dit betekent dat de behuizing van deze componenten zal wijzigen van de kleurstelling wit naar een uniforme kleurstelling antracietgrijs. Deze nieuwe kleurstelling biedt een meer robuuste en industriële uitstraling en draagt bij aan een uniform uitstraling van onder andere besturingspanelen waar meerdere componenten van Schneider Electric worden toegepast.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie