Een optimale productie met VEGA’s robuuste sensoren

Robuuste sensoren

Een constante en accurate voorraadcontrole gecombineerd met een tijdige bevoorrading van je silo zijn onmisbare elementen voor een gestroomlijnd productieproces. Het kan dan ook als een grote verlichting klinken wanneer de om- en opbouwtijd van het productieproces aanzienlijk kan worden verkort. Dit klinkt niet alleen geweldig, het is ook mogelijk dankzij de robuuste sensoren van VEGA.

Tijdens de Solids vakbeurs in Rotterdam Ahoy op 4 en 5 oktober, kun je bij stand G106 kennismaken met deze robuuste sensoren voor vaste stoffen, geschikt voor alle processen en terreinen. Een mooie gelegenheid om de voordelen van onze producten in de praktijk te ontdekken!

Beter presteren met meer dan 60 jaar ervaring

In de procesindustrie is goede en betrouwbare meetinstrumentatie onmisbaar. Met meer dan 60 jaar ervaring in de meettechniek, begrijpt VEGA de behoeften van de branche als geen ander. Zij weten dat je zo min mogelijk tijd wilt besteden aan de zoveelste batchwissel. Daarom maakt VEGA het eenvoudig voor je, zodat je efficiënter kunt produceren.

Robuuste sensoren voor elke situatie

VEGA biedt robuuste sensoren die geschikt zijn voor ruwe omgevingsomstandigheden, zoals in de bouwstoffen-, grond- en steensector. Daarnaast hebben we sensoren die voldoen aan hoge hygiëne-eisen voor de productie van levensmiddelen, en sensoren voor meer standaard productieprocessen met minder zware omstandigheden, zoals in de veevoederindustrie.

Het complete radarpakket, bestaande uit de PRO, BASIC en AIR series, biedt altijd een passende oplossing. De radarsensoren zijn nauwkeurig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Ze zijn ontworpen om je werk te vergemakkelijken, zodat je een optimale productiviteit kunt bereiken met zo min mogelijk handelingen. Met de VEGA-instrumentatie meet je altijd nauwkeurig op elk terrein. Zo nauwkeurig zelfs, dat je na installatie niet meer naar de sensoren omkijkt. Ontdek en test de complete pakket sensoren en schakelaars voor vaste stoffen tijdens de Solids beurs op stand G106.

Meer informatie bij VEGA

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie