Remote Access Next Generation

Remote Access

Toegang tot machines en systemen op afstand – wereldwijd: met het Remote Access Platform of RAP biedt SIGMATEK al geruime tijd een veilige, op web gebaseerde optie voor diensten op afstand. Of het nu gaat om monitoring, onderhoud op afstand, foutopsporing, initiële opstart, software-updates of insights. Met behulp van een cloud platform dat 24/7 veilige toegang (VPN) mogelijk maakt, kunnen fabrikanten de efficiëntie van hun machines en systemen maximaliseren.

In de nieuwe versie van de op browser gebaseerde oplossing op afstand wordt nog meer aandacht besteed aan de behoeften van de gebruiker. Met een nieuwe grafische interface, verbeterde gebruikers beheer en de optie voor tweetraps authenticatie is het Remote Access Platform nog flexibeler en intuïtiever.

Met een overzichtelijke user interface kunnen eenvoudig gepersonaliseerde dashboards en machinepagina’s gemaakt worden – voor verschillende machinetypen, groepen, klanten en gebruikers. In de nieuwe “live view” is de actuele status van individuele machines zichtbaar.

“Machinekaarten”, die vergelijkbaar zijn met kwartet kaarten, bieden een snel overzicht van alle apparaten en kunnen individueel worden ontworpen. De visualisatie van de aangesloten machines kan via VNC of een webserver worden bediend alsof men zich direct op locatie bevindt.

Berichten en alarmen kunnen worden geconfigureerd via “Cloud Notify” en met “Cloud Logging” worden meer gedetailleerde inzichten in de machine getoont. De hier verzamelde gegevens of rapporten kunnen worden geëxporteerd voor verdere verwerking. Hierdoor kunnen belangrijke correlaties tussen proces gegevens worden weergegeven.

De verbinding met de RAP (Remote Access Platform) kan worden gemaakt via een router (Ethernet, 4G of Wi-Fi) of via SIGMATEK CPU’s met de uitbreiding van het besturings systeem Remote Access Embedded. Voor mobiele toegang is de SIGMATEK Connect-app beschikbaar.

Meer informatie bij SigmaControl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie