Programma World of Electronics compleet

Micro- en nano-elektronica World of Electronics

Het programma van de World of Electronics, een van de vijf werelden op de vakbeurs World of Technology & Science, is rond. Met vier seminars, twee specialistische themapaviljoens en drie gastcolleges voor studenten is het programma afwisselender dan ooit. Op de website van WoTS vindt u een overzicht van alle activiteiten en kunt u zich kosteloos registeren.

World of Electronics

Binnen de World of Electronics staan bijna honderd exposanten klaar om u in hun stand te ontvangen. Allemaal bedrijven die actief zijn op het gebied van ontwikkeling, hardware, software, test- en meetsystemen/oplossingen of productie. Het hele proces komt aan bod: van de eerste schetsen tot het testen en meten en de uitrol van het eindproduct. De exposanten tonen hun innovaties op de beursvloer, delen hun kennis en gaan graag met u in gesprek.

Seminars

Ook voor inhoudelijke diepgang bent u bij de WoTS-beurs aan het juiste adres. Dagelijks is er een inhoudelijk seminar dat u kosteloos mag bijwonen. Elk seminar bevat lezingen over een specifiek thema: de uitdagingen rond het internet of things, de toekomst van testen en meten, hardware design voor productie en user interface design (UID).  De lezingen zijn uitstekend te combineren met een bezoek aan de stands, want vanuit de zalen loopt u zo de beursvloer op. Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om kennis te maken met de sprekers en vragen te stellen. U verdiept dus niet alleen uw kennis, maar doet tegelijkertijd waardevolle contacten op. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Gastcolleges

Speciaal voor studenten zijn er op de eerste beursdag, 27 september, drie gastcolleges over elektronica op de World of Electronics. De colleges haken aan bij de actualiteit en hebben een praktische insteek. Dit biedt u een uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële werknemers en jong talent.

World of Electronics en paviljoens

Naast de vele losstaande stands, is het ook mogelijk om twee themapaviljoens te bezoeken waar exposanten hun krachten bundelen rond een specifiek onderwerp. Op het DevelopmentClub/IoT-paviljoen vindt u acht ontwikkelbedrijven en is er speciale aandacht voor IoT. Op het Test & Meet-paviljoen presenteren exposanten test-en meetapparatuur en oplossingen. Op de World of Electronics verzamelt in korte tijd een schat aan informatie over ontwikkelingen en trends binnen uw vakgebied.

De langverwachte beursgadget

Tijdens de beurs krijgt u de kans om de felbegeerde beursgadget te bemachtigen: de WoTS parrot. Tweeëntwintig bedrijven werken mee aan de interactieve papegaai die geluiden opneemt en (vervormd) afspeelt en die er bovendien fantastisch uitziet met zijn felgekleurde ‘veren’-pak. Tijdens de beurs kunt u de parrot gratis ophalen bij de stands van de deelnemende bedrijven. Maar let op: de gadget is speciaal ontwikkeld voor WoTS 2022 en er worden slechts 1500 exemplaren geproduceerd. Als u graag in het bezit wilt komen van de unieke papegaai raden wij u aan om u snel aan te melden.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.