Parker Service Master COMPACT voor bewaking en diagnose ter plaatse

Parker Service Master

Parker Hannifin kondigt de lancering aan van de Parker Service Master COMPACT, een krachtig apparaat dat realtime bewaking en diagnose biedt voor mobiele apparatuur en industriële hydraulische toepassingen. Het is ontworpen met een robuuste behuizing van klasse IP65 met oliebestendige rubberen bescherming en is geschikt voor gebruik in zware omgevingen in industriële sectoren, waaronder de bouw, landbouw, spoorwegen en defensie.

Met zijn 4,3-inch aanraakscherm en aanraaktoetsenbord maakt de Parker Service Master COMPACT eenvoudige bediening en analyse van de metingen op locatie mogelijk. De sensoren tonen parameters zoals druk, temperatuur en debiet in real time. Gebruikers kunnen gegevens registreren met een druk op de knop of door vooraf ingestelde signalen. Dit maakt het eenvoudig voor onderhoudspersoneel om problemen snel te identificeren. Zo voorkomen zij mogelijke stilstand en schade. Bovendien verlagen zij hiermee de onderhoudskosten.

Parker Service Master COMPACT in 3 verschillende versies

Het apparaat is verkrijgbaar in drie verschillende versies, die een grotere flexibiliteit bieden voor een breed scala aan meettoepassingen. Deze configuraties omvatten een versie voor maximaal zes Parker CAN-sensoren, een versie voor maximaal 6 Parker CAN-sensoren en twee extra analoge sensoren en een versie voor maximaal vier analoge Parker-sensoren en twee extra sensoren. Alle Parker-sensoren ondersteunen automatische sensorherkenning. Met de meegeleverde analysesoftware, SensoWin 7, kunt u gemakkelijk gemeten gegevens uploaden voor documentatiedoeleinden.

“We zijn verheugd om de Parker Service Master COMPACT aan onze klanten te introduceren,” aldus JuttaEtzkorn, Product Manager bij Parker Hannifin SensoControl. “Het apparaat combineert beproefde concepten met nieuwe technologie en innovatieve ideeën. De Parker Service Master COMPACT is compact, gebruiksvriendelijk en heeft flexibel geheugenbeheer. Dit maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor onderhoudsprofessionals. Zij kunnen hiermee de prestaties en betrouwbaarheid van kritieke bedrijfsmiddelen optimaliseren.”

De Parker Service Master COMPACT wordt geproduceerd in Duitsland en heeft een korte levertijd en een beveiligde toeleveringsketen. Het is nu verkrijgbaar via het wereldwijde distributienetwerk van Parker.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie