Panduit introduceert RapidID voor geautomatiseerd bekabeling documenteren

Panduit

Panduit introduceert het RapidID Network Mapping System, om tot wel 50% sneller alle netwerkaansluitingen te documenteren. Door gebruik te maken van voorgelabelde Panduit patchkabels en de RapidID-handscanner met bluetooth, kunnen netwerkengineers aanzienlijk eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger alle toegepaste patchkabels documenteren.

Automatiseren kabeldocumentatie

Panduit’s RapidID Network Mapping System automatiseert het arbeidsintensieve en foutgevoelige proces voor het documenteren van patchkabels en verkleint ook het risico op storingen. Rapid ID is een efficiënt alternatief voor dit traditioneel handmatig uitgevoerde proces en daarmee een ideale oplossing voor nieuwe computerruimtes, beter registreren van geïnstalleerde kabels of het vervangen van netwerkswitches.

“RapidID is een game-changer voor netwerkengineers”, zegt Rich Benson, Panduit Group Manager, Cable Management Solutions. “Het verheugt ons klanten deze innovatie te kunnen aanbieden voor het oplossen van hun uitdagingen bij het documenteren van alle aangesloten patchkabels in netwerkinfrastructuren.”

RapidID in 3-stappen

RapidID gebruikt voorgelabelde patchkabels en een handscanner met bluetooth-communicatie voor het in 3-stappen geautomatiseerd documenteren, traceren en opsporen van kabels:

  1. Panduit kabels installeren met unieke barcodelabels
  2. Mobiele app voor iOS of Android downloaden op een tablet
  3. handscanner via bluetooth

Kevin Marley, projectmanager en senior solutions architect bij Panduit, legt uit dat het documenteren van netwerkkabels ook de downtime tijdens een storing flink kan reduceren. Verder is het kabeldocumentatieproces vaak erg arbeidsintensief en foutgevoelig. “RapidID is een snelle en eenvoudig te gebruiken automatiseringsoplossing voor het documenteren van alle patchkabels en het overbodig maken van handmatig data invoeren.”

Over Panduit

Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie