Nieuwe generatie Ethernet-mediumconverters Phoenix Contact

Mediumconverters

Phoenix Contact heeft onlangs drie nieuwe families van mediumconverters gelanceerd. Deze nieuwe generatie apparaten belooft de industrie te transformeren met hoogwaardige prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit.

De mediumconverters van de MC 1000-serie zijn speciaal ontworpen voor prijsbewuste sectoren. Ze bieden een kosteneffectieve, maar betrouwbare oplossing voor connectiviteit. Deze converters maken gebruik van lichtgeleiderkabels voor Ethernet-overdracht en zorgen voor een naadloze communicatie zonder kwaliteitsverlies. Dit maakt ze ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een balans tussen kostenefficiëntie en betrouwbaarheid.

Voor omgevingen waar de temperatuur een uitdaging vormt, biedt de MC 1000T-serie een robuuste oplossing. Deze converters zijn ontworpen om te functioneren in een breed temperatuurbereik, wat ze geschikt maakt voor gebruik in veeleisende industriële omstandigheden. Hun vermogen om naadloze connectiviteit te garanderen, zelfs onder moeilijke omstandigheden, maakt ze een betrouwbare keuze voor industriële toepassingen.

De MC 1000E-serie richt zich op omgevingen met elektromagnetische storingen en Ex-omgevingen. Deze mediumconverters bieden stabiele gegevensoverdracht in dergelijke uitdagende situaties. Ze zijn niet alleen uitgerust met geavanceerde technologie, maar beschikken ook over een uitgebreid pakket aan toelatingen.

Deze nieuwe serie mediumconverters van Phoenix Contact voldoet aan de strenge eisen van diverse industriële omgevingen. Hun introductie markeert een belangrijke stap in de richting van naadloze gegevensoverdracht in de industrie. Met functies die specifiek zijn afgestemd op verschillende toepassingen, verzekeren deze apparaten organisaties van een connectiviteit die zowel efficiënt als betrouwbaar is.

Bovendien vormt deze nieuwe reeks mediumconverters een uitbreiding op de succesvolle Ethernet-switch-familie van Phoenix Contact. Ze bieden een breder scala aan glasvezelinterfaces, zijn toepassingsgericht en hebben diverse toelatingen voor verschillende installatielocaties.

Meer informatie bij Phoenix Contact

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie